banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Korku Dolu Anlar! 5 Kişiyi Rehin Aldı

Samsun’da yaşanan olayda lokantaya gelerek 5 kişiyi rehin alan ardından da polisin gelmesiyle rehineleri serbest bırakan şahsı ikna çabaları sürüyor.

banner269

Samsun'da Korku Dolu Anlar! 5 Kişiyi Rehin Aldı

Samsun’da yaşanan olayda lokantaya gelerek 5 kişiyi rehin alan ardından da polisin gelmesiyle rehineleri serbest bırakan şahsı ikna çabaları sürüyor.

15 Ocak 2017 Pazar 23:32
Samsun Haber-  Samsun’da bir lokantaya gelen silahlı ve engelli şahıs, önce 5 kişiyi rehin aldı, polisin gelmesiyle ikna olup rehineleri serbest bıraktı. Teslim olmak için ikna olmayan şahıs, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak etkisiz hale getirilip gözaltına alındı. 



Borcundan Bunalıma Girdi
Edinilen bilgiye göre, borcundan dolayı bunalıma girdiği öğrenilen engelli Muhittin D. (48), saat 21.45’te İlkadım ilçesi Çiftlik Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir et lokantasına gidip burada silah çekerek, lokantada bulunan 5 kişiyi rehin aldı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis şahsı ikna ederek, rehinelerle yer değiştirip onların serbest kalmasını sağladı.



Bir Anlık Dalgınlığında Polis Müdahale Etti
Önce içeri 2 polis memuru girdi ve ardından bir polis memuru daha girerek silahlı şahsı iknaya çalıştı. Polisin uzun süre uğraşması sonucu Muhittin D. teslim olmak için ikna olmayınca dalgınlığından faydalanan polis, müdahale ederek şahsı etkisiz hale getirip elindeki silahı almaya başardı. 



Muhittin D. saat 23.00 sıralarında gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Baston yardımıyla yürüyen şahsın ortopedik engeli olduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Son Güncelleme: 16.01.2017 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim 2017-01-15 23:43:29

acmı adam yyaa 1*5 döner ayran versenize