banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Köprü Altında Çirkin Pazarlık

Samsun'da dün gece köprü altında başlayan iğrenç pazarlık emniyette bitti.

banner269

Samsun'da Köprü Altında Çirkin Pazarlık

Samsun'da dün gece köprü altında başlayan iğrenç pazarlık emniyette bitti.

25 Ağustos 2016 Perşembe 14:42
Samsun'da Köprü Altında Çirkin Pazarlık

Dün gece geç saatlerde Samsun’un İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Ağabali Köprüsü altında bekleyen 52 yaşındaki F.K., yanından yaya olarak geçen 22 yaşındaki A.D. adlı gence cinsel ilişki teklif etti. 22 yaşındaki genç yaşlı adamın teklifinin önce reddetti, fakat daha sonra 2 bira karşılığında kabul etti. Teklifi kabul edilince yaşlı adam, A.D’ye bira alması için 17 TL verdi. Parayı alan genç adam “Vazgeçtim” diyerek olay yerinden uzaklaştı. Bunun üzerine yaşlı adam A.D.’yi polise şikayet etti.

Polis, 22 yaşındaki genç adamı yakalayarak  Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından şüpheli bugün Samsun Adliyesi’ne götürdü.

Son Güncelleme: 25.08.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
2016-08-25 16:23:52

Yani böyle saçma bir iğrençlik görülmemiş Ada'm genç bir erkeğe ilişki teklif ediyor kandırıldım diye polise şikayet ediyor poliste genci tutukluyor Allahım ne günlere kaldık