banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Huzurevi Sakinleri İçin Eğlence

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri kendileri için düzenlenen eğlence programında neşeli görüntüler sergiledi.

banner269

Samsun'da Huzurevi Sakinleri İçin Eğlence

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleri kendileri için düzenlenen eğlence programında neşeli görüntüler sergiledi.

17 Şubat 2017 Cuma 10:22
Samsun'da Huzurevi Sakinleri İçin Eğlence

Samsun Haber- Büyükşehir Belediyesi Konservatuar orkestrası tarafından verilen konser eşliğinde huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.

Çiftetelli Oynadı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılar için her yıl olduğu gibi bu yıl da eğlence programı düzenlendi. Düzenlenen organizasyonda huzurevi sakinleri hareketli şarkılar eşliğinde sahneye çıkarak çiftetelli oynadı.
Yapılan eğlence programı hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Mahmut Çelik, “Her yıl huzurevinde kalan yaşlılarımıza moral ve motive amaçlı çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bugün yaşlılarımız için bir mini konser vermeyi düşündük. Huzurevi sakinlerini bu şekilde mutlu etmek bizim hoşumuza gidiyor” dedi.

Burası Evimiz Gibi Oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz sanatçılarından şişko Nuri lakabıyla tanınan Sıtkı Sezgin de huzurevi sakinlerinden. Kendileri için hazırlanan eğlence programlarından memnun olduğunu dile getiren Sıtkı Sezgin, "Bu tür etkinlikler bizi mutlu ediyor. Diğer arkadaşlarla birlikte burada çok iyi vakit geçiriyoruz. Burası bizim kendi evimiz gibi oldu. Bazı günler ise Samsun'daki birçok okulda tiyatro gösterileri yaparak çocukları mutlu etmeye çalışıyorum" diye konuştu.
Huzurevinde kalan diğer yaşlılar da konser ve etkinliklerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.