banner388

Samsun'da Günlük Ev Kiralayan Yandı!

Samsun'da evlerini günlük olarak kiraya veren kişilere ceza yolda.

Samsun'da Günlük Ev Kiralayan Yandı!

Samsun'da evlerini günlük olarak kiraya veren kişilere ceza yolda.

03 Kasım 2016 Perşembe 12:21
Samsun'da Günlük Ev Kiralayan Yandı!

Samsun’da günlük olarak kiraya verilen evlerin sıkıntı çıkardığını ifade eden SATEM Başkanı Mevlüt Oral, “ Günlük olarak kiraya verilen evler meşru ve kaçak olarak yaşayan vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Otele gidemeyen insanların tercih ettiği bu konaklama çeşidi sorun çıkmasına neden olabiliyor. Bu konuda İçişleri Bakanlığı’nın kararını bekliyorum. Bu tarz kiraya verilen evlere büyük cezalar yolda.’’ dedi.
Samsun emniyetinin kaçak ev kiralamayla mücadelesine değinen Başkan Oral, “Samsun’da özellikle 1+1 şeklinde tasarlanan günlük olarak kiraya verilen yerler var. Kullanım açısından sıkıntılar çıkaran bu tip evlere bu senenin sonundan itibaren imar yolu da kapanıyor. Vatandaşlarımızdan ricam, çevrelerinde bulunan evlere her gün farklı kişilerin geldiğini fark ettiklerinde durumu polise bildirmek. Evlerini günlük olarak kiraya veren kişilere cezai yaptırımlar olacak. ” dedi.
 

Son Güncelleme: 04.11.2016 12:26
Anahtar Kelimeler:
SamsunEvCezaKira
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2016-11-03 20:24:01

Samsunda günlük kiralık evlerde ve bazı bekar evlerinde Hertürlü ahlaksızlık yaşanıyor ! Emniyetin ihbarları ciddiye almasını bekliyoruz.