banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Gençlerin Kanlı Kavgası

Samsun’da lise öğrencisi 18 yaşındaki bir genç, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçakla yaralandı. 

banner269

Samsun'da Gençlerin Kanlı Kavgası

Samsun’da lise öğrencisi 18 yaşındaki bir genç, kız meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçakla yaralandı. 

25 Şubat 2017 Cumartesi 18:31
Samsun'da Gençlerin Kanlı Kavgası

Samsun Haber - İlkadım ilçesi Osmaniye Caddesi ile İnce Sokak kesişiminde saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Sercan K., arkadaşlarıyla birlikte bir kafede otururken telefonla konuşmak için dışarı çıktı. Sercan K., burada daha önceden kavga ettiği 19 yaşındaki O.S. ile karşılaştı. O.S. ve Sercan K. kavga etmeye başladı. Yaşanan kavgada cebinden bıçağı çıkartan O.S., Sercan K.’yi sol bacağından bıçakladı. O.S., 3 kız arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Olayın ardından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi. Yaralıyı almaya gelen ambulans, Gazi Caddesi’nde araç trafiğine takıldı. Trafikteki araçlar kaldırıma çıkarak ambulansa yol verdi. Uzun uğraşlar sonucu olay yerine ulaşan ambulans, yaralı genci alarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.


Sercan K.’yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan O.S. ise Yunus ekipleri tarafından Kurtuluş Yolu civarında yakalandı ve gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Son Güncelleme: 26.02.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAMAZAN 2017-02-25 20:36:21

ALLAH CC POLİSİMİZE GÜÇ VE KUVVET VERSİN, ONLARI ÖNCE SEVDİKLERİNE SONRA DA BU AZİZ VATANA BAĞIŞLASIN,.....