banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Fransız Turisti Darp Edenler Tutuklandı!

Fransa’dan bisikleti ile birlikte köpeğini de yanına alarak yola çıkan Fransız kadın Ukrayna, Rusya ve sonrasında Gürcistan üzerinden Türkiye’ye giriş yaptı.

banner269

Samsun'da Fransız Turisti Darp Edenler Tutuklandı!

Fransa’dan bisikleti ile birlikte köpeğini de yanına alarak yola çıkan Fransız kadın Ukrayna, Rusya ve sonrasında Gürcistan üzerinden Türkiye’ye giriş yaptı.

22 Ocak 2017 Pazar 19:47
Samsun'da Fransız Turisti Darp Edenler Tutuklandı!
Samsun Haber- Yanındaki köpeğiyle beraber Fransa’dan bisikletiyle yolculuğa çıkan 36 yaşındaki Amandine Lambert adlı Fransız kadın, kuzeyden Ukranya, Rusya, Gürcistan üzerinden Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra Karadeniz boyunca ilerleyerek geldiği Bafra’da köpeğinin rahatsızlanması sebebiyle veterinere götürerek tedavisini gerçekleştirdikten sonra Bafra çıkışında Çetinkaya Mahallesinde durarak Kumbet mevkisinde çadır kurdu.

'Fransız Turisti Darp Ettiler'

Gece saat 01.30 civarında kadının çadırına gelen iki kişi kadını darp etti. Turisti darp eden şahıslar Fransız turistin içinde kimliği, pasaportu ve 500 lira nakitinin yer aldığı çantasını gasp ederek olay yerinden hızla kaçtılar. Şiddete maruz kalan Fransız turist Amandine Lambert Çetinkaya Mahallesine giderek kapısını çaldığı bir evden yardım istedi. Yardım istediği kişiler durumu hemen Jandarma ekiplerine bildirdi. Durumun Jandarmaya haber verilmesi üzerine soruşturma başlatan Bafra İlçe Jandarma ve İl Jandarma İstihbarat ekipleri yaklaşık 3 bin resmi turiste göstererek çizilen robot resmi üzerinden de gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde daha önceden de hırsızlık suçlarından sabıkaları olduğu öğrenilen şahısların kimliklerini belirledi.

Kimlikleri tespit edilen şahıslardan 22 yaşındaki Mert K. Çetinkaya Mahallesinde, 25 yaşındaki Çağrı Ç.’nin ise Ordu'nun Fatsa ilçesinde yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınmış olan şahıslar Bafra İlçe Jandarma Bölük Komutanlığındaki ifade işlemlerinin sonrasında çıkarıldıkları Bafra Adliyesinde gasp ve kasten adam yaralama suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.
 
Son Güncelleme: 23.01.2017 20:00
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2017-01-23 00:12:55

Allah gani gani belanızı versin, inşAllah en üst sınırdan ceza alırlar.