banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Dev Yatırımlara Mevsim Molası

Olumsuz hava muhalefeti sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına bir süreliğine ara verdi.

banner269

Samsun'da Dev Yatırımlara Mevsim Molası

Olumsuz hava muhalefeti sebebiyle Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına bir süreliğine ara verdi.

01 Aralık 2016 Perşembe 13:40
Samsun'da Dev Yatırımlara Mevsim Molası

Yusuf Ziya Yılmaz Başkanlığında 14 ilçede olağanüstü alt yapı yatırımları gerçekleştiren Samsun Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği çalışmalarda adeta şantiye kurdu. Kırsal alanlarda bulunan yolları otoban yolu gibi yüksek konforlu ve kaliteli beton, kuru beton ve sıcak karışım asfaltla kaplayan Fen İşleri Daire Başkanlığı, ayrıca ilçelerde yapmış olduğu köprülerle de uzun zamandan bu yana süren ulaşım sorunlarına neşter vurdu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), kırsal kesimde yapmış olduğu yatırımlarla gerek içme suyu gerekse kanalizasyon şebekesi sorunlarını ortadan kaldırdı.
Tarım ve hayvancılığa da destek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı çalışmaları kapsamında çiftçi ve hayvancılara fidan, tohum, yem ve gübre dağıttı.

Kırsal alana yapılan dev yatırımlar sonrası, köyden kente olan göç, kentten köye göç şeklini almaya başladı. Nüfusu artan mahalleler de kasabalaşırken, tarım ve hayvancılık daha sistematik, düzenli ve verimli olarak çalışmalarını sürdürdü. Fakat son günlerde bölgeyi etkisi altına alan olumsuz hava şartları ve yağışlar nedeniyle çalışmalara, geçici olarak ara verildi. Sağanak yağmur ve kar yağışının neden olduğu hizmet ve yatırım molasının, ilkbaharda son bulacağı ifade ediliyor.
Konuya dair açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, hava şartlarının neden olduğu olumsuzluk sebebiyle ilçelerde planlanan tüm alt ve üst yapı yatırım çalışmalarına ara verildiğini bildirdi. Genel Sekreter Yardımcısı Yurt, hava şartlarının düzelmesiyle beraber yatırımların kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 17:46
Anahtar Kelimeler:
SamsunKaliteli Beton
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.