banner388

Samsun'da Dev Balık Yakalandı

Boyu tam 183 santim olan ve aynı zamanda 152 kilo ağırlığında olan devasa yayın balığı yakalandı.

Samsun'da Dev Balık Yakalandı

Boyu tam 183 santim olan ve aynı zamanda 152 kilo ağırlığında olan devasa yayın balığı yakalandı.

03 Ekim 2016 Pazartesi 16:23
Samsun'da Dev Balık Yakalandı

Devasa büyüklükte olan yayın balığı, sabah erken saatlerde Kızılırmak Deltası’nda bir gölde balıkçılar tarafında yakalandı. Yakalanan yayın balığı balıkçı dükkanına getirildi, yayın balığı tezgaha sığmadı ve yoldaki balık kutularının üzerine koyuldu. 183 santim uzunluğa sahip balık, 152 kilo ağırlığında, yoldan geçmekte olan vatandaşların oldukça ilgisini çekti. Önceden hiç bu boyda canlı bir yayın balığı görmemiş olduklarını söyleyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bazı vatandaşlar da cep telefonlarına sarılıp yayın balığının fotoğrafını çektiler.




"Uzun Süredir Böyle Bir Balık Yakalamamıştık"
Devasa boyda olan yayın balığını güçlükle yakalamış olduklarını söyleyen Saathane Balıkçı esnaflarından Batuhan Çağlar, "Balığı, sabah erken saatlerde Bafra’ıın Kızılırmak Deltası'nda yakaladık. Ağırlığı tam 152 kilo. Büyük ihtimalle acıkmıştı. Kıyıya dönerken fark ettik balığı. Çok güzel bir balık. Yarısından çoğu da satıldı. Diğer yarısını ise gelen talepler doğrultusunda satacağız. Kilosunu 20 TL'den satmaktayız. Balığın boyu 183 santim. Uzun süredir böyle uzun ve aynı zamanda etli bir balık çıkmamıştı. Vatandaşlardan talep oldukça yoğun" dedi.


Son Güncelleme: 14.10.2016 12:59
Anahtar Kelimeler:
KızılırmakBafraBalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.