banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Deniz Kenarında Bulundu!

Samsun’a bağlı Bafra ilçesinde meydana gelen olayda deniz kenarında patlamamış yabancı bir madde bulundu.

banner269

Samsun'da Deniz Kenarında Bulundu!

Samsun’a bağlı Bafra ilçesinde meydana gelen olayda deniz kenarında patlamamış yabancı bir madde bulundu.

19 Şubat 2017 Pazar 22:51
Samsun'da Deniz Kenarında Bulundu!

Samsun Haber- Samsun’a bağlı Bafra ilçesinde meydana gelen olayda deniz kenarında patlamamış yabancı bir cisim bulundu.

Alınan bilgiye göre, Bafra Fener Mahallesi'ne babasıyla beraber balık tutmak için gelmiş olan ortaokul 7. sınıf öğrencisi Hakan Sivrioğlu, deniz kenarında yangın tüpünü andıran bir cisim olduğunu fark etti. Sivrioğlu gördüğü nesneyi babasına anlatmasının sonrasında durum jandarmaya bildirildi.

Fünye İle Patlatıldı!

Olay mahalline intikal eden jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri inceleme neticesinde Samsun’dan bomba imha uzmanı talep etti. Olay yerine gönderilen bomba imha uzmanları, tüpe benzeyen cismi fünye ile patlattı. Patlama tamamlandıktan sonra cismin parçaları jandarma ekipleri tarafından alınarak incelenmek için Bafra İlçe Jandarma Bölük Komutanlığına götürüldü.

‘Yangın tüpüne benzettim’

Cismi gören Hakan Sivrioğlu, ”Deniz kenarında nişancılık yapmak için şişeleri vuruyordum. Kenarda yangın tüpüne benzeyen bir şey gördüm. Babama söyledim o da torpido gibi bir şey olduğunu söyledi ve jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri geldi sonra fünyeyle patlatıldı" şeklinde konuştu.

‘Oğlum cisimden şüphelendi’

Öğretmen baba Hakan Sivrioğlu ise, “Üç arkadaş balık tutmak için buraya geldik. Oğlum cisimden şüphelendi, bana söyledi. Bende askeri bir mühimmat olabileceğini düşündüm açıkçası jandarmaya ihbar ettim. Jandarma ekipleri geldiler incelediler, Samsun’dan da bomba imha ekipleri geldi.Onların incelemesi sonucunda sanırım askeri mühimmat olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine patlatıldı.Biz sonuçta bu işin uzmanı inanlar değiliz bir başka insana zarar verebilir düşüncesindeydik iyi ki de ihbar ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü sonradan ortaya çıkan patlama sesi ve duman baya ciddi bir mühimmat olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.02.2017 22:57
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunBafra
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.