banner388

Samsun'da Çıkan Fırtına Ağacı Devirdi

Yurdumuzu etkisi altına alan yağışlı hava Samsun’da etkisini gösterdi.

Samsun'da Çıkan Fırtına Ağacı Devirdi

Yurdumuzu etkisi altına alan yağışlı hava Samsun’da etkisini gösterdi.

30 Kasım 2016 Çarşamba 18:16
Samsun'da Çıkan Fırtına Ağacı Devirdi

Samsun’u etkisi altına alan yağışlı ve rüzgarlı hava sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Parkı’ndaki ağaç devrildi. İnsanların sıklıkla yer aldığı Atatürk Parkı’ndaki ağaç, şiddetli yağış ve rüzgarın etkisiyle kökünden söküldü ve Heinrich Krippel Caddesi üzerine devrildi. Şiddetli rüzgar ve yağışın etkisiyle devrilen ağaç, şans eseri çevrede kimsenin bulunmaması sayesinde olası bir kazaya neden olmadı. Devrilen ağaç sonrası kapanan caddeden geçebilmek için insanlar devrilen ağacın üzerinden atlayarak karşıya geçti.

Yetkililerin yapmış olduğu incelemelerde yağan yağmur nedeniyle kök bölümünde bulunan toprağın yumuşamış olması ve şiddetli rüzgarın da etkisiyle ağacın devrilmiş olabileceği ileri sürüldü.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 17:19
Anahtar Kelimeler:
SamsunRüzgar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.