banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da Cam Kapıyı Açık Zanneden Genç Feci Şekilde Can Verdi!

Samsun Atakum’da yer alan Veteriner Enstitüsü’nde korkunç bir ölüm yaşandı.

banner269

Samsun'da Cam Kapıyı Açık Zanneden Genç Feci Şekilde Can Verdi!

Samsun Atakum’da yer alan Veteriner Enstitüsü’nde korkunç bir ölüm yaşandı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 18:54
Samsun'da Cam Kapıyı Açık Zanneden Genç Feci Şekilde Can Verdi!

Alınan bilgiye göre feci olay Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü Samsun Ek Hizmet Binası’nın kapısında meydana geldi. Sanayide dükkanı olan Salih Ö. adlı kişi 25 yaşındaki gence Veteriner Enstitüsü’nde bir işi olduğunu ve onu yanında çalıştırabileceğini söyledi. Irak nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Muhammet Abdul Majeet adlı genç iş bulabilme umuduyla Atakum’da yer alan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdürlüğü Samsun Ek Hizmet Binası’na gitti. Birlikte enstitüye giden ve binanın kapısından içeri girmek isteyen Iraklı genç cam kapıyı açık zannederek başını cama çarptı. Çarpışmanın etkisiyle cam kapı kırılarak gencin boğazının kesilmesine neden oldu. Kırılan camların boğazını kesmesiyle kanlar içinde kalan Iraklı Majeet olay mahallinde yaşamını yitirdi. Talihsiz gencin yanında bulunan Salih Ö. hemen ambulans çağırdı. Olay mahalline intikal eden sağlık ekipleri Majeet’in hayatını kaybetmiş olduğunu tespit etti.
Meydana gelen kaza hakkında polis tarafından açılan soruşturma devam ediyor.

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2016-12-10 21:40:11

O cama uyarı afişı asılmalıydı çok oluyo bu gibi hatalar fakat dogrusu uyarı afışi bufa iş yerinin sorumsuzlugu dava edilirse isyeri tazminat öder bu kesindir mutlaka bu kusurlu davranışın cezası vardır

Avatar
C.SEREN 2016-12-11 09:23:34

Peki kimse sormayacak mı NEDEN !!? (TEMPERLİ ) CAM KULLANILMADINI.. DEVLET KURUMUNDA İNSAN GÜVENLİGİNİN HİÇE SAYILDINI HER GÜN YENİ BİR HABERLE ŞAHİT OLUYORUZ,BELKİ BU GENÇ HAYATINI KAYBETMİYECEKTİ BAŞTAN SAĞMA KONTUROLSUZ DAVRANILMAYIP TETBİRLER ALINSAYDI

Avatar
Sebahattin 2016-12-11 13:41:14

Kesinlikle İş güvenliği açısından degerlendirilip sorumluları cezalandirilmali. O cam damperli cam olmalıydı ve o adam oraya kadar nasıl girmiş.