banner388

Samsun'da Bir Eve Kurşun Yağdıran Şahıs Yakalandı!

Samsun'da bir eve kurşun yağdıran şahıs yakalanarak emniyete götürüldü.

Samsun'da Bir Eve Kurşun Yağdıran Şahıs Yakalandı!

Samsun'da bir eve kurşun yağdıran şahıs yakalanarak emniyete götürüldü.

04 Aralık 2016 Pazar 19:08
Samsun'da Bir Eve Kurşun Yağdıran Şahıs Yakalandı!

Samsun’a bağlı İlkadım’da meydana gelen olayda bir kişinin evinin silahla tarandığı bilgisine ulaşıldı. Alınan bilgiye göre olay İlkadım ilçesinde yaşandı. İlkadım ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı hakkında gelen bilgiye göre 50 yaşındaki E. S. adlı şahsın evine silahlı saldırı yapıldı. Düzenlenmiş olan silahlı saldırıda maddi hasar meydana gelirken can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı bilgisine ulaşıldı. Söz konusu silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 35 yaşındaki M. C. emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyon dahilinde yakalanarak emniyete alındı. Yakalanarak emniyete götürülen şahsın ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Meydana gelen silahlı saldırı olayı hakkında güvenlik güçleri tarafından başlatılmış olan soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.C., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede hakim karşısına çıkarıldı ve tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
 
 

Son Güncelleme: 06.12.2016 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.