banner388

Samsun'da Araç Yangını

Samsun’da seyir halinde olan bir araçta çıkan yangında sürücü son anda kurtuldu.

Samsun'da Araç Yangını

Samsun’da seyir halinde olan bir araçta çıkan yangında sürücü son anda kurtuldu.

09 Ocak 2017 Pazartesi 18:07
Samsun'da Araç Yangını
Samsun Haber- Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi Ankara Bulvarı Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Vedat Ak'ın (26) kullandığı 19 HR 320 plakalı otomobil LPG almak için akaryakıt istasyonuna giderken alev aldı. Bu sırada yoldan geçen sürücüler motor kısmından duman çıktığını fark edince sürücüyü uyardı. Aracının yanmaya başladığını gören Vedat Ak, kenara çekip kendisini son anda araçtan dışarı attı. Bu sırada alevler otomobilini tamamen sardı. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın sonucunda otomobil tamamen yanarak geriye demir yığını kaldı. Otomobilde bulunan LPG tankının patlamaması ise ikinci bir faciayı önledi. 
Polis yargınla ilgili soruşturma başlattı.
Son Güncelleme: 09.01.2017 18:11
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunYangın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.