banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun Canik Belediyespor Kupayı Başkan Genç’e Hediye Etti

Mersin’de yapılan Basketbol Turnuvası’nda şampiyonluk kazanan Canik Belediyespor almış oldukları kupayı Başkan Osman Genç’e hediye ettiler. 

banner269

Samsun Canik Belediyespor Kupayı Başkan Genç’e Hediye Etti

Mersin’de yapılan Basketbol Turnuvası’nda şampiyonluk kazanan Canik Belediyespor almış oldukları kupayı Başkan Osman Genç’e hediye ettiler. 

03 Ekim 2016 Pazartesi 17:49
Samsun Canik Belediyespor Kupayı Başkan Genç’e Hediye Etti

Basketbol Ligi’nde Samsun Canik Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi organizatörlüğünde gerçekleştirilen Kadınlar Basketbol Turnuvası’nda şampiyonluk elde etmiş olmak Avrupa maçı için moral oldu. Canik dünya çapında da bilinen bir marka olduğunu vurgulayan Osman Genç, “Her sene üstüne daha fazla artılar koyarak devam ediyor. Gerek alt yapı anlamında, gerek tesisleşme de büyük ölçüde mesafeler katettik. Büyün yapılanj bu uğraşlar ve çabaların meyvesini başarı elde ederek kupalarla sporcularımız vermekte. Canik eğitimde, kültürde, sanat alanında ve diğer alanlarda olduğu gibi sporda da marka haline geldi. Bu markayı her alanda duyurmak için uğraşacağız” dedi.



“BÜTÜN HERKESİ MAÇA DAVET EDİYORUM”

Avrupa’da Samsun’u çok başarılı bir şekilde edecek olduklarını belirten Başkan Genç, “Bayan basketbol takımımız geçmiş olduğumuz sene ligi 7. sırada yer alarak Avrupa kupasında oynamaya hak kazanmıştı. Değişmekte olan statü ile takım ön elemede oynayacak. 5 Ekimde ilk maçı Mustafa Dağıstanlı'da yapılacak. Chevakata Vologda takımını eledikten sonra Avrupa kupasını kazanmaya hak kazanıp Canik’in ismini tüm dünyaya duyuracağız.  Bu maçımızda Samsunlu olan bütün hemşehrilerimizden takıma destek sağlamalarını istiyorum” dedi.



“GALİBİYET ELDE EDECEĞİZ”

Takım ile ilgili olarak bilgiler veren Canik Belediyespor Antrenörü Mehmet Can Öztürk, “Gerek Samsun’da gerek Mersin’de yapılmış olan turnuva bizler için lig ve Avrupa kupası müsabakalarının öncesinde iyi ve ciddi bir sınav oldu. Yapılan bu turnuvalarda takımımızın eksileri ile artılarını gördük. İnşallah 5 Ekim 2016 Çarşamba günü bu tecrübe sahaya yansıyı ilk Avrupa maçımızdan galibiyet ile ayrılacağız” diye konuştu.


 

Son Güncelleme: 14.10.2016 12:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.