banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a Şiddetli Kar Uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre Samsun genelinde etkili olacak soğuk ve yağışlı hava nedeniyle kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

banner269

Samsun'a Şiddetli Kar Uyarısı

Yapılan son değerlendirmelere göre Samsun genelinde etkili olacak soğuk ve yağışlı hava nedeniyle kuvvetli ve yoğun kar yağışı bekleniyor.

08 Aralık 2016 Perşembe 09:57
Samsun'a Şiddetli Kar Uyarısı

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre; Samsun bölgesinde hava parçalı ve çok bulutlu, Sinop, Samsun ve Ordu'nun aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının Samsun ve Ordu'nun iç ve yüksek kesimlerinde kuvvetli, yer yer yoğun olması bekleniyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde kıyı kesimlerde hafif, iç ve yüksek kesimlerde oluşabilecek kuvvetli buzlanma ve don olaylarına karşı hazırlıklı olmak gerektiği bildirildi.

HAVA SICAKLIĞI: Samsun genelinde havanın 4 ila 6 derece azalması bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey ve batılı yönlerden orta kuvvette, kıyı kesimlerde zaman zaman kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ VE YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Kar yağışının Samsun'un ve Ordu'nun iç kesimlerinde zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (Buzlanma ve don olayı, Ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
8 Aralık 2016 itibariyle Samsun genelinde olması beklenen hava sıcaklığıyla günün en yüksek değerleri şu şekilde:

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:03
Anahtar Kelimeler:
SamsunKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.