banner388
banner390
banner410
banner408

SAMDOB, KPSS Şartsız Personel Alacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, KPSS şartı aramaksızın sözleşmeli personel alacak.

banner269

SAMDOB, KPSS Şartsız Personel Alacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, KPSS şartı aramaksızın sözleşmeli personel alacak.

06 Aralık 2016 Salı 11:31
SAMDOB, KPSS Şartsız Personel Alacak

Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 2 koro sanatçısı alımı için KPSS şartı armaksızın sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını açıkladı.  Devlet Personel Başkanlığının yayınladığı ilana göre Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli personel pozisyonunda istihdam edilmek üzere KPSS puan şartı aranmaksızın 2 Koro Sanatçısı (Soprano-Mezzo Soprano) alımı yapacak. Başvurular 9 Aralık 2016 Cuma günü saat mesai bitiminde sona erecek

Başvuru için:

*Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmak ya da son sınıfta öğrenci olmak 
*Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartları taşımaları gerekiyor.

Başvurular Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün Atatürk Bulvarı Kale Mah. No.167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/Samsun adresine şahsen ya da posta yolu ile yapılabilir.

İstenen belgeler:
* Özgeçmiş
* Nüfus cüzdan fotokopisi
* Diploma örneği
* Başvuru dilekçesi

Başvurusu kabul edilen adaylar 22 Aralık 2016 tarihinde saat 11:00’de Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün Atatürk Bulvarı Kale Mah. No.167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/Samsun adresinde sınava girecekler. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.