banner388

Rektör Bilgiç'ten Birlik Mesajı

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, üniversite personeliyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

Rektör Bilgiç'ten Birlik Mesajı

OMÜ Rektörü Sait Bilgiç, üniversite personeliyle bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

14 Kasım 2016 Pazartesi 14:35
Rektör Bilgiç'ten Birlik Mesajı

15 Ağustos 2016 tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektörlüğü görevine gelen Prof. Dr. Sait Bilgiç, personel ziyaretlerine ilk olarak Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından başladı. İşçilerle çay içip, atölyeleri gezen Bilgiç, Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığındaki mimar ve mühendislerle de bir araya geldi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Göreve geldiğinden beri kutlama ve tebrik ziyaretleri sebebiyle üniversite çalışanlarıyla bir araya gelemediğini belirten Prof. Dr. Bilgiç, “Bundan sonra haftanın her salı günü artık kapımızı personellerimize açıyoruz. 6 bin 330 kişinin üst amiri olarak herkese eşit mesafedeyim ve herkesin aldığı maaşı hak etmesi gerektiği düşüncesindeyim. Benim için başarılı insan işini en iyi yapan insandır ve sizler de çalıştığınız birim itibariyle yapılan işlerin en net görüldüğü bir konumdasınız. Bu sebepten de çok titiz olmalı, ülkemize en iyi biçimde hizmet etmeli ve en üst düzeyde katkı sağlamalıyız” dedi.

"KOLTUĞUN YÜKSEKLİĞİNİN BENDE KIYMETİ YOK"
Çalışanların hak ve hukuklarını korumakla mükellef olduklarını ifade eden Rektör Bilgiç, “Kimse arasında bir farklılık söz konusu değildir, yani bir çalışanın koltuğunun yüksekliğinin bende kıymeti yoktur. Bizde sadece işini en iyi yapan takdir görebilir ve o kişinin gönlümüzdeki yeri de ayrı olur. İyi günde, kötü günde sizlerle olma çabasında olacağız ve sizden de dileğimiz çalışma heyecanınızı kaybetmemeniz. Bu güzel kurumun varlığı sizlerin eliyle ve emeğiyle sağlanıyor. İşinizi hakkıyla ve hakkaniyetle yaptığınız sürece kimse ne işinize ne de ekmeğinize karışamaz” dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2016 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.