banner388
banner390
banner410
banner408

Özgür Kalanbak, Samsunhaber.com'da 

Samsun'un lider internet haber sitesi Samsunhaber.com, tecrübeli gazeteci Özgür Kalanbak ile anlaşarak güç birliği yaptı

banner269

Özgür Kalanbak, Samsunhaber.com'da 

Samsun'un lider internet haber sitesi Samsunhaber.com, tecrübeli gazeteci Özgür Kalanbak ile anlaşarak güç birliği yaptı

28 Mart 2017 Salı 11:00
Özgür Kalanbak, Samsunhaber.com'da 

Samsun Haber - Uzun yıllar spor muhabiri olarak Samsun basın camiasının içinde yer alan ve yaptığı başarılı haberlerle gündem oluşturmuş tecrübeli gazeteci Özgür Kalanbak, spor muhabiri olarak Samsunhaber.com ailesine katıldı. Kalanbak, Samsunspor ve Samsun'daki tüm sportif faaliyetlerdeki gelişmeleri artık Samsunhaber.com aracılığıyla okuyuculara iletecek.

KALANBAK: GURUR VERİCİ

Deneyimli gazeteci Kalanbak, "Başdöndürücü bir hızla gelişen teknoloji ile birlikte digital medyaya yatırım, basın yayın kuruluşları için vazgeçilmez bir unsur oldu. Samsunhaber.com'un bu yönde önemli adımlar attığını görmek, Samsun basını adına çok sevindirici. Böylesine sürekli kendini geliştiren bir oluşumun içerisinde meslek hayatıma devam edecek olmam benim için gurur verici" dedi.

ŞENCAN: DAHA DA GÜÇLENDİK

Kısa sürede Samsun internet medyasının markası olmayı başaran Samsunhaber.com'un Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şancan ise "Çok değerli bir gazeteci olan Özgür Kalanbak'ı aramızda görmek bizleri mutlu ettiği kadar, daha da güçlendirdi. Onun bilgi ve birikimlerinden yararlanıp Samsun'a ve Samsun halkına daha fazla hizmet etmek istiyoruz. Samsun basın camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 28.03.2017 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.