banner388

Osman Genç’ten Hacılara Ziyaret

Başkan Osman Genç ve eşi ile beraber, hac görevlerini tamamlamış olan vatandaşları evlerinde ziyarette bulunarak, hayır dualarını aldı. 

Osman Genç’ten Hacılara Ziyaret

Başkan Osman Genç ve eşi ile beraber, hac görevlerini tamamlamış olan vatandaşları evlerinde ziyarette bulunarak, hayır dualarını aldı. 

04 Ekim 2016 Salı 15:15
Osman Genç’ten Hacılara Ziyaret

Canik’de kutsal topraklara giderek  hac vazifelerini yerine getiren bütün vatandaşları kendi evlerinde ziyarette bulunan Osman Genç ile eşi beraber hac görevini yapan vatandaşları tebrik ettiler. Bu görevi yerine getirmiş olmanın ve aynı zamanda kutsal mekanlara varmanın çok büyük heyecanını hala içerisinde yaşamakta olduğunu belşirten hacılar, orada başlarından geçen olayları ve anılarını Genç ailesi ile paylaştılar. Vatandaşlar kendilerine misafir olan ve sohbette bulunan Genç ve eşine zemzem suyuyla hurma ikramında bulunulup teşekkür ettiler. Genç de, ziyarete gittiği hacılara rahle, Kuran-ı Kerim ile yanında birde Türk bayrağı hediye etti.



Hacıların hayır duasını almış olan Başkan Osman Genç, “Hac ibadeti, kolay bir ibadet değildir. Maddi durumu elvermiş olan Müslüman’ın İslam’ın 5 şartından birisi olan bu hac ibadetini 1 defa da olsa yerine getirmeleri gerekmektedir. Ne mutlu ki sizlere bu ibadeti yerine getirdiniz. Cenab-ı Allah haccınızı kabul eyler inşallah. Ne mutlu Rahman’ın böyle özel iltifatına nail olmuş olan sizlere, ne mutlu ki Kabe’yi, Arafat’ı, Makam-ı İbrahim’i ve aynı zamanda Hacerü’l-Esved’i ziyaret etmiş olan sizlere” dedi.


Hac insanları ayırmadan farkı gözetmeden aynıamaç uğruna taşımakta olan milyonlarca Müslüman’ı hep bir araya getirerek eşitlik ve aynı zamanda kardeşliğin resmini çizmekte olduğunu belirten Osman Genç, “Paylaşmanın, hoşgörünün, güzelliğin yaşandığı bu kutsal topraklardan, ibadetini yerine getirip sağlıklı bir şekilde dönmüş olmanız, bizleri de mutlu etti. Kutsal topraklardan almış olduğunuz feyzi ve bereketi aileniz ile sevdiklerinizle beraber en iyi şekilde paylaşmanızı, Allah’tan, ibadet ile dualarınızı katında kabul olmasını diliyorum. Haccınız hayırlı ve mübarek olsun” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 14.10.2016 11:03
Anahtar Kelimeler:
CanikHacOsman Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.