banner388

Osman Genç: 'STK'lar milli olmalıdır'

Tonyalılar Derneği yöneticilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "STK'lar ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde en önemli dinamik taşlarıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu süreci ve hedeflerini göz önüne aldığımızda STK'lar mutlaka milli olmalıdır" dedi.

Osman Genç: 'STK'lar milli olmalıdır'

Tonyalılar Derneği yöneticilerini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "STK'lar ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde en önemli dinamik taşlarıdır. Ülkemizin içinde bulunduğu süreci ve hedeflerini göz önüne aldığımızda STK'lar mutlaka milli olmalıdır" dedi.

13 Ocak 2017 Cuma 17:55
Osman Genç: 'STK'lar milli olmalıdır'

Samsun Tonyalılar Derneği Başkanı Muhammet Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Dernek yöneticileri ile sohbet eden Başkan Osman Genç, sivil toplum örgütlerinin önemine işaret ederek, şehrin ve ülkenin gelişiminde en önemli dinamik taşlarından olan STK'ların mutlaka milli olması gerektiğini söyledi. Ufku açık, üretken, geleceğe yönelik projeler hazırlayan STK'lar, hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok önemli" dedi.
 
‘BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR’
Sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yapan Başkan Genç, "Bir şehrin ve ülkenin kalkınması kesinlikle yerel yönetimlerden geçmektedir. 21. yüzyılda artık şehirler yarışıyor. Bir şehrin yerel yönetimleri ne kadar güçlü olursa şehir o kadar gelişir ve güçlü olur. Bizler şehrimizin yöneticileri olarak sivil toplum kuruluşları ile birlikte şehrimizin gelişmesi için var gücümüzle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğar. Bu bakımdan sivil toplum kuruluşlarımızı önemsiyorum" dedi.
 
‘GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ’
Türkiye'nin kaybedecek zamanının olmadığını ifade eden Başkan Genç, "Türkiye'miz eskiye oranla daha üretken. Dev projeler tek tek hayata geçiyor. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri var. Tabi bunları çekemeyen şer odakları içeride ve dışarıda boş durmuyor. Şer odakları, demokratikleşen, değişen ve gelişen Türkiye’nin önüne engel koymak için mücadele veriyor. Ancak biz güçlü bir milletiz. Birbirimize bir kat daha sarılarak, yeni şeyler üreterek daha çok çalışmalıyız. Millet olarak sağduyudan ayrılmadan tüm sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu süreci ve hedeflerini göz önüne aldığımızda STK'lar mutlaka milli olmalıdır" diye konuştu.
 
‘YENİ FİKİRLERE AÇIĞIZ’
Sivil toplum kuruluşları ne kadar gelişirse şehrin ve ülkenin de o oranda gelişeceğine işaret eden Genç, "Biz ilçemizin yararına olacak her türlü çalışmaya ve birlikteliğe destek veriyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin gelişim ve dönüşümünde her birimize bu konuda büyük görevler düşüyor. STK’larımız yeni fikirler ve sürdürülebilir projeler üreterek bizimle irtibata geçebilir. Biz Canik Belediyesi olarak STK'larla uyum içerisinde çalışıyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasında STK’ların fikirleri bizlere ivme kazandıracaktır. STK'lar ülkemizin ve şehrimizin gelişmesinde en önemli dinamik taşlarıdır" ifadelerini kullandı.

Samsun Tonyalılar Derneği Başkanı Muhammet Bektaş da, şehre yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.