banner388

OMÜ Tıp Fakültesi'ne Yeni Dekan

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Ayhan Dağdemir atandı. 

OMÜ Tıp Fakültesi'ne Yeni Dekan

OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Ayhan Dağdemir atandı. 

26 Ağustos 2016 Cuma 17:10
OMÜ Tıp Fakültesi'ne Yeni Dekan

Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, OMÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı görevini Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut Başoğlu’ndan devraldı. Törende Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve dekan yardımcıları da hazır bulundu.

Devir teslim töreninde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç şunları söyledi: “Bu tür görevler zordur ve önemli olan bu yere ayrılacağını bilerek oturup, ayrılırken de bir hoş seda bırakmaktır. Burada önemli olan nokta, işi en iyi yapabileceğine inandığımız kişilerle çalışmaktır. Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Dağdemir’i atamamızın da sebebi budur ve yaşanan bu devir teslim törenine şahitlik etmekten mutluyuz”


Prof. Dr. Ayhan Dağdemir ise “Bu bir bayrağı daha da ileri taşıma yarışıdır. Bu bayrağı bu noktaya kadar getiren tüm idarecilere teşekkür ediyorum ve  bizler de sizin kadar bu görevi iyi yapmak için çaba göstereceğiz. Bu bir ekip işidir ve biz iyi bir ekip kurarak şimdiden çalışmalarımıza başladık, başarılı olacağımıza da inanıyorum. Başarı sadece tek bir insana bağlı değil, öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, hastane personelimiz ve tabii ki Rektörlüğümüzün desteği, olmazsa olmazımızdır” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.08.2016 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.