banner388

OMÜ'nün En Minik Mezunları

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gündüz Bakımevi ve Ana Sınıfı’nın düzenlemiş olduğu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreninde minik mezunların renkli ve eğlenceli görüntülerine sahne oldu.

OMÜ'nün En Minik Mezunları

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Gündüz Bakımevi ve Ana Sınıfı’nın düzenlemiş olduğu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreninde minik mezunların renkli ve eğlenceli görüntülerine sahne oldu.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 17:32
OMÜ'nün En Minik Mezunları

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni’nde minik mezunların mutluluğuna; başta anne babaları olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sevilhan Mennan ve Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı olan Güngör Kural, Bakımevi ve  Anaokulu ekibi ve çalışanları, üniversite personeli ile misafirler de katılımlarını gösterdi. Programda 2015 -2016 eğitim-öğretim yılı itibariyle 9 öğrenci mezuniyet heyecanını hissetti.

GÜL : HEYECANLA BAŞLADIĞIMIZ DÖNEMİ BİTİRİYORUZ

Saygı duruşudan sonra İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören başladı ve sonrasında törende konuşmasını yapan Gündüz Bakımevi ve Anasınıfı Müdürü Nazlı Gül “Bizler heyecanla başladığımız 2015 -2016 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin; sorumluluk alabilen, düşüncelerini özgürce ifade edebilen, herkesle iletişim kurabilen, öz güven sahibi bireyler olarak yetiştirilmelerini hedefledik. Bunu da nispeten başardığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
Üniversitenin 41. yılında, 2015-2016 eğitim-öğretim yılını 41 öğrenciyle bitirdiklerini belirten ve bu süreçte yardım ve desteklerini de eksik etmeyen Müdür Nazlı Gül, rektörlük yönetimi ve daire başkanlıkları ile her türlü sıkıntıya göğüs geren ekip arkadaşlarına ve kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

41. YILDA İLK MEZUNLAR MİNİKLER

41. yılda ilk mezuniyet töreninin anaokuluna nasip olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan “Sizler kadar çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Anaokulu benim de üyesi olmaktan onur duyduğum bir ekip. Bununla beraber hepimizin üst kimliği olan anne-babalıktan dolayı ve çocuklarımız nedeniyle en hassas birimimiz. Anaokulumuzun nasıl bir ilerleme, gelişme ve uyum yakaladığına bizzat şahit oldum. Bizleri mutlu eden çocuklarımızın orada rahat ettiklerini, öğretmen ve arkadaşlarıyla huzur ve uyum içinde bir şeyler öğrendiklerini görüyor olmaktır. Anaokulumuz, içtenliklerine samimiyet getirdiğim bir ekip oldu, hepsinin ellerine sağlık. Buradaki çocuklarımız aynı zamanda bizim de çocuklarımız, hepsinin alnından öpüyorum. Anne baba olarak inşallah üniversite mezuniyetlerinde de sağlıkla, huzurla hep beraber olursunuz” diye konuştu.
Programın devamı sırasında; renkli ve güzel kıyafetleriyle sundukları oyun ve gösterilerde minik mezunlar velilerinin ve izleyenlerin büyük beğenisini alırken performanslarıyla da göz doldurdular. Arılar, Civcivler ve Yunuslar Sınıfı öğrencilerinin düzenlemiş oldukları gösterilerin izleyenlerden yoğun alkış gösterdiği programda miniklerin ailelerininde hem mutlu oldukları hem de duygulandıkları yüzlerinden okundu.
Birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileri sunan, heyecan ve sevinçlerini en üst seviyeye çıkartan anaokulu öğrencileri sportif gösterileriyle de ilkokula hazır olduklarını gösterdiler.
Rektör Yardımcıları Sevilhan Mennan ve Ferşat Kolbakır’dan tören bitimine doğru mezuniyet belgelerini alan minik mezunlar hep birlikde keplerini havaya fırlatarak anne-babaları ve tüm izleyenlerin takdirini topladı.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 09:46
Anahtar Kelimeler:
öğrenciTörenAnasınıfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.