banner388

OMÜ'de tanıtım günü etkinliği

5 Mayıs Cuma günü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) “12. Tanıtım Günü” etkinliği yapılacak.

OMÜ'de tanıtım günü etkinliği

5 Mayıs Cuma günü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) “12. Tanıtım Günü” etkinliği yapılacak.

25 Nisan 2017 Salı 12:08
OMÜ'de tanıtım günü etkinliği

Samsun Haber - OMÜ Kurupelit yerleşkesindeki OMÜ Yaşam Merkezinde düzenlenecek olan tanıtım gününde OMÜ bünyesindeki tüm fakülte, yüksekokullar, meslek yüksekokulları ve öğrenci toplulukları yer alacak. Tanıtım gününde ayrıca, konserler, doğru tercih seminerleri, kampüs gezileri de olacak.

Adaylara, düzenlenecek seminerlerle üniversite ve seçme sistemi hakkında bilgiler verilecek. Kampüs gezileri sayesinde öğrenciler tercih etmeyi düşündükleri fakülteleri gezme, hocalarıyla konuşma şansına sahip olacaklar. “12. OMÜ Tanıtım Günü” saat 10.00-15.30 arasında yapılacak ve Samsun’un yanı sıra şehir dışından yoğun bir katılımın beklenmekte. Tanıtım günlerine katılmak isteyen Samsun merkezde yer alan okullar önceden OMÜ Kurumsal İletişim birimine başvurmaları halinde otobüs verilebilecek. Tanıtım günüyle ilgili ayrıntılı bilgi www.omu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.