banner388
banner390
banner410
banner408

Öğrencilerden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

banner269

Öğrencilerden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencileri Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

22 Kasım 2016 Salı 14:38
Öğrencilerden Başkan Yılmaz'a Ziyaret

Dün açılışı gerçekleştirilen Sadi Tekkesi ile Şehit ve Gazi Anı Evi'nin açılış töreni esnasında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanına giderek Tekke ile ilgili röportaj gerçekleştirmek isteyen Ahmet Sarı Anadolu Lisesi öğrencilerinin bu isteğini geri çevirmeyerek belediyede röportaj randevusu veren Başkan Yılmaz, bugün makamında öğrencileri ağırladı.
Sadi Tekkesi ve Saathane'de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sorulan soruları yanıtlayan Başkan Yılmaz, ‘Sadi Tekkesi'nin nasıl ortaya çıkarıldığı’ şeklinde soruya, "Samsun'da Müdafaa-i Hukuk ve Kuva-i Milliye hareketinin başladığı yeri ortaya çıkarmak için elimizden geleni yaptık. Sadece burada Kuva-i Milliye Müzesi değil bir de şehit ve gazi müzesi yaptık. Orayı mutlaka gezin. Tarihimizle ilgili yüreğinizi derinden etkileyen görselleri karşınızda bulacaksınız" şeklinde cevap verdi. Ayrıca Başkan Yılmaz, Saathane Meydanı hakkında gelen soruya verdiği cevapta, “Şehrin en eski meydanı Saathane Meydanı’dır. Samsun’da bu tarz birçok tarihsel mekan bulunmakta. Bu noktaların hepsini açığa çıkarmak için maliyeti ne olursa olsun gereken ne ise yapacağız" dedi.

Son Güncelleme: 24.11.2016 10:27
Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mağdure 2016-11-22 17:26:36

Çocuklar uzlaşarak yapmayı, kiminin gözyaşı üzerine kimileri memnun eden yapıları nasıl yapıldığını da sorsaydınız .Uzlaşı kültürünü öğrenseydiniz.