banner388

MÜSİAD'dan STK Ve İş Adamlarına İftar Yemeği

MÜSİAD Samsun'un Şubesi, üyelere, iş adamlarına, STK'nın temsilcilerine, uluslararası öğrenci ve şehit ailelerine Canik'in Kültür Merkezi’nde iftar yemeği verildi.

MÜSİAD'dan STK Ve İş Adamlarına İftar Yemeği

MÜSİAD Samsun'un Şubesi, üyelere, iş adamlarına, STK'nın temsilcilerine, uluslararası öğrenci ve şehit ailelerine Canik'in Kültür Merkezi’nde iftar yemeği verildi.

28 Haziran 2016 Salı 23:25
MÜSİAD'dan STK Ve İş Adamlarına İftar Yemeği

Çok fazla sayıda davetlinin de katılım sağladığı iftar yemeği programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Programda, iftar yemeğinden sonra sinevizyon gösterileri ile davete devam edildi.  Sinevisyon gösterisi sonrası MÜSİAD'ın Samsun Şube Başkanı olan Selim Sar, “Bereket, ortakları çoğaldıkça o da artar. Bizler de öyleyiz bugün salonda beraberliğimizi ve bereketimizi arttırabilmek amacı ile  bir araya gelmiş bulunuyoruz. İslam aleminin çok zor zamanlardan geçiyor olması bugün de bir önceki zorluklarda da sığınağımız olan Kur’an ve yol göstericimiz Resullullah’ın tavsiyelerine büük oranda ihtiyacımız var. Ramazan af ile mağfiret ayı, paylaşma ile bütünleşme ayı. Fakat aynı zamanda da hatalarımızla yüzleşmek, kusurlarımızdan arınmanın ayı. Biraz durulma, etrafımızdakileri anlama ayıdır.  Maalesef ki senelerdir yakın ve uzak coğrafyalarda fazlaca acı olaylara tanık oluyoruz. Bir çok bölgede içimizi parçalayan olaylar ve zulümler yaşanmakta. Daha fazlası içimizde, kalbimize saplanan bu ikircilik ve ayrılığı dağıtmak amacı ile yüzlerce şehit vermekteyiz. Artık bu gidişata dur demesi gerekenlerde yine biziz. Bütün insanlığın neler yapabileceklerini de elbette ki bir kez daha düşünmeliyiz. Umudumuz da duamız da, bu mübarek ayda mazlum insanların acılarının son bulması, yüreklere kardeşlik  ve barışın egemen olmasıdır. İftar davetimize gelen bütün herkese  çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
Sar’ın konuşmalarından sonra sözü alan MÜSİAD'ın Genel Başkan Vekili olan Halim Aydın, bütün misafirlere hayırlı Ramazanlar dileyip , bayramlarını şimdiden kutladı. Son olarak sözü alan Canik'in Belediye Başkanı olan Osman Genç davetlilere Ramazan ayının büyük öneminden bahsetti. Ramazan’ın bitimine kısa bir zaman kaldığını da hatırlatan Genç, herkesin bayramını kutladı. İftar programı, yapılan bu konuşmaların hemen sonrasında sona erdi.

Son Güncelleme: 28.06.2016 23:45
Anahtar Kelimeler:
MüsiadIş AdamıIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.