banner388
banner390
banner410
banner408

Misura İlgiden Bunalmış

Canik Belediye Spor'un tescilli güzeli Antonija Misura Sandric, gördüğü ilgiden bunalmış.

banner269

Misura İlgiden Bunalmış

Canik Belediye Spor'un tescilli güzeli Antonija Misura Sandric, gördüğü ilgiden bunalmış.

18 Ekim 2016 Salı 12:46
Misura İlgiden Bunalmış

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımları arasında Samsun’un temsilcisi olan Canik Belediye Spor'un yeni transferi 1.81 boyundaki güzel fiziğiyle şimdiden Türkiye’de hayran kitlesi edinen Akdeniz Oyunları Güzellik Kraliçesi Antonija Misura Sandric, sürekli güzelliği ile ön plana çıkmaktan sıkılmış durumda.

Güzel oyuncu ilk önce bu ilgiden hoşlanmış, fakat daha sonra sıkılmaya başlamış ve artık insanların sadece oynadığı basketbolla ilgilenmesini istiyormuş. Yaşadığı bu sıkıntıyı arkadaşlarına ve menajerine ileten Misura'nın, ilerleyen günlerde kulüp yönetimiyle de görüşüp bu sorunla ilgili huzursuzluğunu belirteceği ve motivasyonunu bozan bu durumdan dolayı takviye talep edeceği söyleniyor.
 

Son Güncelleme: 18.10.2016 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.