banner388

Minibüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü 5 Yaralı

Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Minibüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü 5 Yaralı

Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

23 Haziran 2016 Perşembe 19:46
Minibüs Kamyona Çarptı: 1 Ölü 5 Yaralı

Feci kaza, Samsun-Sinop karayolunda Alaçam’a 3 km mesafe kala gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, Dursun Ali Akman sürücüsü olduğu 55 ND 316 plakalı minibüs aynı istikamete hareket halinde olan Yusuf Vatandaş’ın idaresindeki 55 K 5411 plakalı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hurda kitaplarını taşımakda olan kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın sonucunda kamyon devrilirken, minibüs de hurdaya döndü. O esnada minibüste olan Ezime Akman olay yerinde yaşamını kaybederken, Yusuf Vatandaş, Dursun Ali Akman, Murat İkiz, Ali Kireçdağ ve İbrahim Turan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bafra ve Alaçam Devlet Hastanelerine sevk edildi.

Görgü tanıkları, kamyonun sağda bir iş yerine girmek için yavaşladığını, minibüsün ise bu sırada kamyona arkadan çarptığını iddia ettiler. Olay yerine gelen kazazede yakınları ise göz yaşlarına boğuldular
Kazayla ilgili soruşturma devam etmekte.

Son Güncelleme: 23.06.2016 19:51
Anahtar Kelimeler:
KazaAlaçam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.