banner388
banner390
banner410
banner408

Mehmet Can Öztürk'ten Kötü Haber

Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk hayatını kaybetti.

banner269

Mehmet Can Öztürk'ten Kötü Haber

Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk hayatını kaybetti.

17 Ekim 2016 Pazartesi 14:08
Mehmet Can Öztürk'ten Kötü Haber

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, Adana BOTAŞ Cup'taki hazırlık maçında fenalaşıp, hastaneye kaldırılmış ve aort damarının yırtıldığı anlaşılınca 8.5 saatlik bir ameliyata alınmıştı. Yoğun bakımda beyninde oluşan ödem nedeniyle 1 haftadır uyutulan Mehmet Can Öztürk, bugün yaşama daha fazla tutunamayarak hayatını kaybetti.

Acı haberi Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Twitter adresi üzerinden verdi.

Öztürk'ün vefat haberini alan Samsun Canik Belediyesporlu oyuncular göz yaşlarını tutamazken Galatasaray ile yapılan hazırlık maçı da bu acı haber üzerine yarıda kaldı.



Osman Genç’ten başsağlığı

'Mehmet Can Öztürk hoca gibi değerli bir basketbol adamını yitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz' diyen Kulübün Onursal Başkanı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Hocamızın ani ölümü hepimizi derinden üzerken, merhuma Allah'tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere Samsun Canik Belediyespor Kulübümüze, Türkiye basketbol camiasına, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Geçen sezon Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımının başına geçen Mehmet Can Öztürk'ün cenazesi; 18 Ekim Salı günü (yarın) Adana Ceyhan Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Ceyhan Asri Mezarlıkta toprağa verilecek. 
 

Son Güncelleme: 17.10.2016 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.