banner388

Kuş Cenneti Herkesi Büyüledi

OKA Ağustos ayı toplantısı için Samsun’a gelen valiler, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne hayran kaldılar.

Kuş Cenneti Herkesi Büyüledi

OKA Ağustos ayı toplantısı için Samsun’a gelen valiler, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'ne hayran kaldılar.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 09:54
Kuş Cenneti Herkesi Büyüledi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyelerine Kuş Cenneti’ni gezdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “ Kuş Cenneti’nde yaptığımız çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekleyerek buraya dikkat çekmeyi başardık ve vatandaşlarımızı böyle güzel bir doğa harikasıyla buluşturduk. Çevre düzenlemeleri bitti ve şimdi delta içinde bulunan Aybedir Adası’nı canlandırıyoruz. Buraya tekne ile geçilebilecek ve adada da buradaki gibi Yörük çadırımız yapıldı hizmete açılmayı bekliyor. Burası dünyanın sayılı harikalarından birisi olacak” diye konuştu.

Toplantı ağaç evde yapıldı ve heyet Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt’un yaptığı sunumla Samsun’da gerçekleşen yol çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Heyet daha sonra yapımı tamamlanan ve yöre halkının kullanımına açılan Türbe- Kalaycılı Köprüsü’nü inceledi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımların takdire şayan olduğunu ve köprünün Avrupa ülkelerindeki standartların bile üzerinde olduğuna dikkat çektiler.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Amasya Valisi Salih Işık, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, OKA Genel Sekreteri Mevlüt Özen ve Amasya ve Çorum İl Genel Meclisi Başkanları da toplantıdaydı.

Son Güncelleme: 27.08.2016 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.