banner388
banner390
banner410
banner408

KOSGEB'den 300 Bin TL Kredi Şansı

KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, imalatçı KOBİ’lere 300 bin TL üst limitli ‘Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği’ sağlayacaklarını açıkladı.

banner269

KOSGEB'den 300 Bin TL Kredi Şansı

KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, imalatçı KOBİ’lere 300 bin TL üst limitli ‘Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği’ sağlayacaklarını açıkladı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 16:24
KOSGEB'den 300 Bin TL Kredi Şansı

19 Eylül 2016 tarihinde başvuruları başlayan “2016 Yılı Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği” hakkında bilgi veren KOSGEB İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, şunları söyledi:  “İmalat sanayinde faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanına kayıtlı ve KOBİ beyannamesi onaylı işletmelere program kapsamında sıfır faizli olarak uygulanacak kredi üst limiti 300 bin TL olacak ve kredi faizinin tamamı KOSGEB tarafından karşılanacak. Kredi vadesi ilk 6 ayı ödemesiz, kalanı ise üçer aylık eşit taksitler şeklinde ödemeli  36 aya bölünecek. KOSGEB’in kredi programı çerçevesinde Yapı Kredi Bankası, Akbank, Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası, İşbank ve Vakıfbank ile protokol anlaşması imzalanmıştır. Teminat sıkıntısı çeken işletmeler için Kredi Garanti Fonu’nu da programda yer alıyor ve bu işletmeler bu sorunlarının giderilmesini teminen Kredi Garanti Fonu A.Ş. (KGF)’nin de programda yer alacak. KGF ile özellikle KOSGEB aracılığıyla birçok işletme ilk defa tanışmış olacak ve bankaların teminat olarak kabul etmediği birçok kalemi hatta alınacak makine-ekipmanı bile KGF kabul edecek. 2016 yılı makine teçhizat kredi faiz desteği için http://kredi.kosgeb.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yapılabilir yada detaylı bilgi için 4441567 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Samsun’un bu destekten maximum derecede faydalanabilmesi için, müdürlük olarak başvuruda bulunanlara her türlü desteği sağlamaya hazırız”

Son Güncelleme: 19.09.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.