banner388
banner390
banner410
banner408

Kılıçdaroğlu’na Samsun’da Yoğun İlgi

Referandum çalışmaları nedeniyle Samsun’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsun’da yoğun ilgi gösterildi.

banner269

Kılıçdaroğlu’na Samsun’da Yoğun İlgi

Referandum çalışmaları nedeniyle Samsun’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsun’da yoğun ilgi gösterildi.

21 Mart 2017 Salı 16:02
Kılıçdaroğlu’na Samsun’da Yoğun İlgi

Samsun Haber - 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için il il gezen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugünkü durağı Samsun oldu. Kılıçdaroğlu, Samsun'da sabah saatlerinde muhtarlar, şehit yakınları, gaziler ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle buluştu.

Daha sonra ise İstiklal Caddesine geçti. Samsun halkına yapılacak olan referandumda neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini anlatan Kılıçdaroğlu’nu Samsun halkı yalnız bırakmadı. Kılıçdaroğlu, İstiklal Caddesi üzerinde Samsun halkına hitaben bir konuşma yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada, “Önümüze bir anayasa değişikliği getirdiler. Bütün partililerden tek istediğim var. Sandığa giderken düşünün ve elinizi vicdanınıza koyun. Sandığa giderken mutlaka birbirinize evet mi yoksa hayır mı diyeceğinizi sorun. Evet demenin vebali ağırdır. Hiçbir anne hiçbir baba freni olmayan bir otobüse çocuklarını bindirmez. Ne olduğu belli olmayan dipsiz bir kuyuya doğru Türkiye’nin sürüklenmesine izin vermemeliyiz. Bu bir seçim değil, anayasa referandumu. Benim de anayasam olacak onların da. Ama tek adam rejimi olmayacak. Tek adam rejimi olmaz. Tek adamın olduğu yerlerde kan ve gözyaşı vardır. Örnek isterseniz Irak’ın Saddam’ını alın. Ne oldu Irak devleti parçalandı. Suriye’yi örnek alın, orası da parçalandı. Büyük Orta Doğu Projesi'ni ve eş başkanını biliyorsunuz değil mi. Suriye’yi parçaladılar, Irak’ı parçaladılar. Şimdi ise gözler Türkiye’de. Bölünmeye izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin birliğini ve bütünlüğünü beraber sağlayacağız. Doğu batı, güney, kuzey ayrımı yapmayacağız. Tek adam rejimi olmaz” dedi. İstiklal Caddesi Kılıçaroğlu’nu dinlemeye gelen vatandaşlarla doldu, taştı.

Kılıçdaroğlu, buradaki konuşması sonrasında yoğun tezahüratlar eşliğinde Samsun’daki bir otelde katılacağı iş dünyası toplantısına katılmak üzere ayrıldı.

Son Güncelleme: 22.03.2017 08:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal YILMAZ 2017-03-23 00:02:11

Nerelerden gelmiş onca kişi...Samsunda bu kadar taraftarı yok ki...sonuçta her seçimi kaybetmiş birisi...garip.

Avatar
Emrah 2017-03-23 08:03:17

Pkknın almanyanın vs hayır çıkmasını istediğine inananlar net gerizekalıdır.

Avatar
Ahahah 2017-03-23 11:02:58

Ya kardeşim meydanda miting yapınca reisin yanında sönük kalıyor oda dar ve kalabalık alan olan çiftligi secmiş ne ilgisi yahuin

Avatar
zafer uzun 2017-03-23 13:41:16

herkes biliyor o caddenin hergun kalabalık yoğun olduğunu oraya bak baksan chp li saysan en fazla 200 kişi o da zaten toplama parti üyeleri diğerleri partiyle alakası yok zaten. sıradan yoğun günlerden biri zaten :)

Avatar
Bela 2017-03-24 16:00:18

Cumhuriyet meydanını tayyibe hazırlıyor Belediye. kılıçdaroğluna çiftlik cad düşmüş. Bence daha iyi olmuş insanlar ev ve iş yerlerinden dinlediler .

Avatar
emin karagüzel 2017-03-21 19:49:49

başkanlık sisteminin pkk istemiyor, almanya devlet televızyonunda hayır için yayın yapılıyor, pkk avrupada gösteriler yapıyor erdoğan'a karşı, türkiyede yapılan 3 havalimanına karşı başta almanya hollanda ingiltere amerika karşı çünkü ellerindeki tekel kaybolacak, kim ne yaparsa yapsın nerelerini yırtarlarsa yırtsınlar başkanlık sistemi ezici çoğunlukla kabul edilecek, şimdiden hayırlı uğurlu olsun, sırf pkk almanya istemiyor diye evet.

Avatar
Teroristirrrrrrrrrrlerrrr 2017-03-22 07:39:15

Hayır diyenler teröristirrr

Avatar
Tc 2017-03-22 23:07:35

Kalabalik alan bir yerde miting yapmak meydan varken neden acaba ?