banner388

Kavaklılar Omuz Omuza

15 Temmuz tarihinde yapılan darbe olayının sonrasında Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Kavak'ta demokrasi ve milli irade nöbeti hala devam ediyor.

Kavaklılar Omuz Omuza

15 Temmuz tarihinde yapılan darbe olayının sonrasında Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Kavak'ta demokrasi ve milli irade nöbeti hala devam ediyor.

26 Temmuz 2016 Salı 17:15
Kavaklılar Omuz Omuza

Kavağın kaymakamı olan Mevlüt Şekerci,Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavağın Garnizon Komutanı olan Üsteğmen Abdulkadir Kütükçü, Kavak Emniyet Müdürü Adil Öztırak ve Kavak Müftüsü Abdullah Karaca her gece Kavak Kaymakamlığınca saatlerce boyunca istişare yapıyorlar.
Otogar Meydanı’nda insanlarla beraber sabah ezanına kadar duran Kavak protokolü ara sıra Kaymakamlığa geçerek istişare yaparak darbe girişimi analizleri yapılıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, "Türkiyeye yapılmış olan bu darbe girişiminin galibi hep birlik ve beraberlik içinde olacaktır. Heşeyi hesapladılar ama birşeyi unuttular, Türk milletinin birlik ve beraberliğini. Her akşam Otogar Meydanı’nda vatandaşlar ile beraber demokrasi, milli irade nöbetini tutmaktayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci bir emrine kadar nöbet tutmaya devam edeceğiz" dedi.


Kavak Belediyesi Başkanı olan İbrahim Sarıcaoğlu, “Bu ilçenin Başkanı olduğum için çok gururlu ve mutluyum. Hemşehrilerimiz, vatandaşlarımızın meydanlara davet edilmesi üzerine hemen sokağa döküldüler ve bizlerle beraber sabaha kadar nöbete devam ediyorlar. Türk milleti tarih süresince birlik ve beraberlik içerisinde galip geldikleri ve birlik, beraberliği hiç kimsenin bozmayacağını bütün herkes görmüştür. Cumhurbaşkanımız Sayın, Recep Tayyip Erdoğan ikinci bir emir verene kadar asla ve asla meydanları boş bırakmayacağız. Gücümüzü, başarımızı bütün dünya görüyor" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.07.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.