banner388

Kavak'ta Yoğun Çalışma

Samsun’un Kavak ilçesinde halk sağlığını olumsuz etkileyen Aksu ve Cevizli Derelerinde ıslah çalışmaları start alıyor.

Kavak'ta Yoğun Çalışma

Samsun’un Kavak ilçesinde halk sağlığını olumsuz etkileyen Aksu ve Cevizli Derelerinde ıslah çalışmaları start alıyor.

21 Ekim 2016 Cuma 14:59
Kavak'ta Yoğun Çalışma

Kavak'ta koltuğu devraldığından bu güne kadar seçmenine vermiş olduğu sözleri bir bir yerine getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şimdi de ilçenin geçmişten bugüne en önemli sorunlarından biri olan dereler için harekete geçti. Kavak'ın çözüm bekleyen sorunları için sırasıyla hareket ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halkımızın yaşam kalitesini artırma idealiyle görevi devraldık ve bu amaç doğrultusunda da sapmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Aksu Ve Cevizli sorunu çözülecek
İlçenin refah seviyesini yükseltmek adına çalışmalarını sürdüren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şimdi de ilçenin Aksu ve Cevizli Derelerinin ıslah çalışmasını hayata geçireceklerini ifade etti. Aksu ve Cevizli Dere ıslahlarının bölge için hayati önem taşıdığını belirten Sarıcaoğlu: “Uzun yıllardır konuşulan ancak bir türlü yapılamayan projeleri tamamlamanın kendilerine nasip olduğunu söyleyen Sarıcaoğlu, DSİ ile yaptığımız protokol dahilinde başlayacağımız çalışmalar en kısa zamanda tamamlanacak.  Hayata geçireceğimiz bu proje ile çevresel atıklardan kurtaracağımız dereler ile bir anlamda doğayı ve insan sağlığını da korumuş olacağız. " dedi. Ayrıca Sarıcaoğlu ilçeye yapılacak olan bu büyük hizmetler için katkılarından dolayı DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ve Samsun DSİ 71. Şube Müdürü Ahmet Serdar Güzel'e şahsı ve Kavak halkı adına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 21.10.2016 15:29
Anahtar Kelimeler:
KavakDereıslah
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.