banner388
banner390
banner410
banner408

Kavak'a Yeni Fabrika

Kavak Belediyesi Yeni Kurulacak Konfeksiyon Fabrikası İçin Kolları Sıvadı

banner269

Kavak'a Yeni Fabrika

Kavak Belediyesi Yeni Kurulacak Konfeksiyon Fabrikası İçin Kolları Sıvadı

26 Nisan 2016 Salı 12:21
Kavak'a Yeni Fabrika

KONFEKSİYON FABRİKASI İÇİN KOLLAR SIVANDI

Kavak Belediyesi ilçeye yeni bir konfeksiyon fabrikası kurulması için konfeksiyon fabrikası sahiplerinden söz aldı. 

AÇILIŞ  HAZİRANDA

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden konfeksiyon fabrikası sahipleri Osman Köksal, Hakan Yabaş, Adem Fidan ve Ufuk Öztürk, Başkan Sarıcaoğlu'nun kendilerine yer gösterilirse en geç Haziran ayı içinde faaliyete geçecek bir konfeksiyon fabrikasının sözünü verdiler.
Toplamda bin metrekarelik alanda çalışılacak konfeksiyon fabrikasında ilk etapta 100 ki çalışacak. Konfeksiyon fabrikasının tam olarak düzene girmesinin ardından işçi sayısı arttırılacak.

KAVAK'A YENİ YATIRIMLAR

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Kavak'a yeni yatırımcılar çekebilmek için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Yatırımcılara cazip gelebilecek her türlü imkanı sunuyoruz. Amacımız burada yaşamayan Kavaklıları ilçemize tekrar getirebilmek. Göçü tersine çevirebilmek için yeni iş sahası çalışmalarımızı arttırmamız gerekiyor. Kavak'ı tüm Türkiye'ye duyurabilmek için iş sahalarını çoğaltacağız” dedi.

100 İŞÇİ İLE BAŞLANGIÇ

Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok güzel şeyler oluyor. İlçemiz büyük ve sağlam adımlarla hızla ilerliyor. OSB fabrikamızda yeni iş sahalarının açılışını hep birlikte yapacağız. Yeni açılacak konfeksiyon fabrikası yurt dışına ihracat yapabilecek kapasitede olacak. İlk etap için 100 kişi ile haziran ayında faaliyete geçeceğiz. Zamanla işçi sayımız artacak. İlçemize faydalı olabilecek her çalışmanın arkasındayız. Şimdiden ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.


 
 
Son Güncelleme: 26.04.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.