banner388
banner390
banner410
banner408

İşte Yeni OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı

OMÜ Öğrenci Konseyi Genel Kurulu toplandı ve yeni öğrenci konseyi başkanı ile yönetimi seçildi.

banner269

İşte Yeni OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı

OMÜ Öğrenci Konseyi Genel Kurulu toplandı ve yeni öğrenci konseyi başkanı ile yönetimi seçildi.

09 Aralık 2016 Cuma 16:00
İşte Yeni OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan OMÜ Öğrenci Konseyi Genel Kurulunda yeni Öğrenci Konseyi başkanı ve yönetimi seçimi yapıldı. İki senede bir yapılan konsey başkanlığında Fen Bilimleri Enstitüsü yüksek lisans öğrencisi Muhsin Oğul ile Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Samet Korkmaz yarıştı ve kazanan taraf 19 oyla Muhsin Oğul oldu. Samet KOrkmaz ise 15 oyda kaldı.

Seçim sonrasında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan,şöyle dedi:
“Kazanan arkadaşımız, öğrencilerin sesi, kulağı, gözü olacak ama her öğrencimizin rahatlıkla ulaşabileceği bir yönetim olduğumuzu düşünüyorum. Rektör Yardımcısı olarak Rektörüm adına herhangi bir sıkıntınız olduğunda doğrudan doğruya bize ulaşabileceğiniz konusunda emin olabilirsiniz. Sıkıntılarınıza çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız. Onun için bu seçimi lütfen kazandık, kaybettik olarak değerlendirmeyin, demokratik olarak hakkımızı kullandık, birlikte çıkıyoruz diye söylüyorum. Kazanan da kaybeden de istediği zaman bize gelebilirler, kapımız herkese açık.”

Son olarak eski Konsey Başkanı Ali Sarıalioğlu seçimi kazanan yeni başkana görevi devredip, çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 12.12.2016 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2016-12-09 23:22:14

Üniversite Kampüsünden işe başlanmalı!Kampüs alanı çok bakımsız!Kantinler çok bakımsız,köhne ve yetersiz!Tıp fakültesi bakımsız,yetersiz!hastalara ve yakınlarına Güleryüz yok,yardım etmek yok.Kampüs trafiği,yollar hatalı;yayaların can güvenliği yok!