banner388

İstanbul'dan Samsun'a Sevkiyat

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'dan Samsun'a Sevkiyat

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

20 Ocak 2017 Cuma 14:32
İstanbul'dan Samsun'a Sevkiyat

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

" Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince piyasaya sürülecek olan uyuşturucu maddelere ve sokak satıcılarına yönelik yürüttüğü çalışmalar esnasında elde edilen istihbari bir bilginin değerlendirilmesi neticesi;

 İstanbul ilinden hareket eden ve Samsun iline uyuşturucu madde getireceği tespit edilen 34 plakalı bir araç takibe alınmış,  19.01.2017 günü saat 18:40 sıralarında Samsun Ankara karayolu üzerinde durdurulmuş, araçta yapılan aramada arka tampon bölgesine yapılan zula bölmesine gizlenmiş vaziyette 5300 adet ecstascy hap ele geçirilmiştir.

Araç içerisinde bulunan İ.Y. ve yabancı uyruklu Y.S uyuşturucu madde nakletmek suçundan gözaltına alınmış, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen bir şüpheli de Samsun'da yakalanarak gözaltına alınmıştır.

 Samsun'da yakalanan şüphelinin ikamet müştemilatında yapılan aramada 1 adet pompalı tüfek ile 39 adet tüfek kartuşu elde edilmiş, şüphelinin yanında bulunan bir başka şahsın üzerinde yapılan aramada da 9 mm çapında 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet tabanca mermisi ele geçirilmiştir.

Uyuşturucu ile ilgili yakalanan 3 şüpheli de adli mercilere sevk edilmiş olup soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.

Uyuşturucunun Samsun'a girmemesi ve sokak düzeyinde ulaşılabilirliğinin önlenmesine yönelik etkin operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir."

Son Güncelleme: 20.01.2017 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.