banner388
banner390
banner410
banner408

İsmail Kartal Samsun'da

Samsun'da Görevli Olan Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz’in İlk Golf Sahasını Gezdi

banner269

İsmail Kartal Samsun'da

Samsun'da Görevli Olan Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz’in İlk Golf Sahasını Gezdi

04 Mayıs 2016 Çarşamba 12:55
İsmail Kartal Samsun'da
KARADENİZ'İN İLK GOLF SAHASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Karadeniz Bölgesi inceleme gezisi kapsamında Samsun’a geldi. Kartal, inşa edilen Karadeniz’in ilk golf sahasını gezdi. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’ın ziyareti sebebi ile Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kahvaltı etkinliği düzenledi. Kahvaltıya Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ile Medikal Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Özcan ile bürokratlar da katıldı.

KARTAL, TESİSİ BEĞENDİ

Kahvaltı sonrasında Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, Genel Müdür İsmail Kartal’a golf sahasını gezdirdi. Başkan Yılmaz, golf sahası hakkında Genel Müdür Kartal’a bilgi verdi. 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatı’na yetiştirilecek 420 dönümlük arazinin 300 dönümünde bulunan 9 çukurlu sahayı golf araçlarıyla gezen Genel Müdür Kartal, Samsun Golf Tesisi’ni ve suni gölleri çok beğendiğini söyledi.
Gezi sırasında Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, Samsun Valisi olan İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, diğer davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

      
 
Son Güncelleme: 11.06.2016 18:15
Anahtar Kelimeler:
SahaGolfKahvaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.