banner388
banner390
banner410
banner408

İshak Taşçı'ya Ziyaret

13. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı Makamında Ziyaret Etti

banner269

İshak Taşçı'ya Ziyaret

13. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı Makamında Ziyaret Etti

26 Nisan 2016 Salı 14:19
İshak Taşçı'ya Ziyaret

13. DÖNEM MMO GENEL KURUL SEÇİMLERİ YAPILDI

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, 16-17 Ocak 2016 tarihlerinde yapılan genel kurul seçimleri sonrası göreve gelen 13. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. 
Ziyarette MMO Samsun Şubesi’nin 2016 - 2017 dönemi Şube Çalışma Programı, asansör kontrolleri, TİSKON 2017 - Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

KADİR GÜRKAN ZİYARETLER HAKKINDA KONUŞTU

Ziyaretle ile ilgili kısaca bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, “Gerçekleştirilen 13. dönem olağan genel kurulu ve seçimleri sonrası üyelerin isteği doğrultusunda oluşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu 2016-2017 çalışma programı çerçevesince ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ediyoruz. Birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve Türkiye’ye hizmet etmeye çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Ziyaretlere MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sayman Üye Aycan Türkel ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Akarsu da eşlik etti.

Son Güncelleme: 26.04.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.