banner388

İshak Taşçı muhtarlarla değerlendirme yaptı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı muhtarlarla buluşarak değerlendirmelerde bulundu.

İshak Taşçı muhtarlarla değerlendirme yaptı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı muhtarlarla buluşarak değerlendirmelerde bulundu.

25 Nisan 2017 Salı 15:23
İshak Taşçı muhtarlarla değerlendirme yaptı

Samsun Haber - Samsun'un Atakum ilçe Belediye Başkanı İshak Taşçı, Yalı Kafe'de muhtarlarla buluştu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmaları hızlandıran Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı değerlendirmelerde bulundu.yapılan çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarına bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Rutin belediyeciliğin önemli çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için, hava şartları noktasında yaz aylarını iyi değerlendirmek gerekiyor. Bu noktadan hareketle Mayıs ve Eylül ayları arasında çalışmalarımızı çok daha hızlı şekilde sürdüreceğiz. Bunu yaparken de önceliğimiz, mahallelerimizin öncelikli eksikleridir. Bu eksiklerin tespiti ve sorunların giderilmesi noktasında mahalle muhtarlarımız ile sık sık buluşuyor, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaz çalışmaları öncesinde de gerçekleştirdiğimiz bu toplantı ile muhtarlarımız ile çalışmalarımızı masaya yatırdık. Belediye ve muhtar birlikteliğinin en güzel örneklerini, Atakum İlçesinde ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik, beraberinde birçok önemli çalışmayı ve projeyi getiriyor. Muhtarlarımız ile sıkı bir diyalog halindeyiz. 56 mahallemizin tamamına ulaşmak ve birbirinden önemli belediyecilik hizmetlerimizle buluşturmak için dur durak demeden çalışıyoruz" dedi.


Mahalle muhtarları, mahallelerinde tamamlanan ya da sürdürülen çalışmalarla ilgili görüşlerini belirterek, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.