banner388

İlkadım Kaldırımlarına Renkli Dokunuş

İlkadım Belediyesi’nce ilçe çapında gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları bölge sakinlerinin taktirini topluyor.

İlkadım Kaldırımlarına Renkli Dokunuş

İlkadım Belediyesi’nce ilçe çapında gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları bölge sakinlerinin taktirini topluyor.

08 Kasım 2016 Salı 18:05
İlkadım Kaldırımlarına Renkli Dokunuş

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce ilçede gerçekleştirilen çevre düzenleme faaliyetleri kapsamında Çiftlik Mahallesi başta olmak üzere aynı anda üç mahallede renkli kaldırım uygulaması devam ediyor. İlçede devam eden çalışmaların hava şartlarına bağlı kalmayacağını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Çiftlik Mahallesi’nde yürütülen renkli kaldırım çalışmaları kapsamında 2 bin 500 metrekare renkli kaldırımın yapımını bitirdik. Bünyemizde bulunan ekiplerimizle ilçemizin dört bir yanına hizmet götürmekteyiz. Sınırlarımız içerisinde tüm noktalarımıza elimizden geldiğince hizmet götürüyoruz. Kış mevsiminin gelmesi nedeniyle halkımızın çamurlu, kirli yollarda günlük yaşamlarını sürdürmemesi için ekiplerimiz ile gece gündüz demeden çalışıyor. Söz verdiğimiz gibi İlkadım halkının ferah, hijyenik, rahat cadde ve sokaklarda yaşamaları için halkımızın isteği doğrultusunda yoğun mesai harcıyoruz.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.11.2016 18:31
Anahtar Kelimeler:
IlkadımKaldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 2016-11-09 15:22:34

kaldırım yapmayla bu işler çözülmüyor. millete iş sahası lazım. yalandan her yerde kaldırım yenilemeyi bırakın .zaten bu kaldırımları yalandan yere birilerini zengin etmek için her yıl yapıp bozuyorsunuz.