banner388

İlkadım Belediyesi'nden görkemli açılış!

İlkadım Belediyesi'nin bir projesi daha hayatla buluştu. Yapımı 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan sosyal tesislerin açılış töreni görülmeye değerdi.

İlkadım Belediyesi'nden görkemli açılış!

İlkadım Belediyesi'nin bir projesi daha hayatla buluştu. Yapımı 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan sosyal tesislerin açılış töreni görülmeye değerdi.

14 Ekim 2016 Cuma 18:37
İlkadım Belediyesi'nden görkemli açılış!

18 ay önce yapımına başlanan ve içerisinde düğün ve toplantı salonu, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.
Düzenlenen açılış töreninde Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof Dr. Sait Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, ilçe belediye başkanları, kamu kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgüt temsilcileri, memur ve işçi sendikasının şube başkanları ve çok sayıda davetli yer aldı.
Kısa bir sürede yapımı tamamlanan Derebahçe Sosyal Tesisleri’nin açış konuşmasını yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 18 ay önce temellerini attıkları tesisin açılışını yapmaktan büyük onur ve gurur içerisinde olduklarını belirtti. Üç kattan oluşan ve 3 mahalleye hitap eden dev tesisin ihtiyaca cevap veren bir çok faaliyet alanı ile bölgede var olan boşluğu önemli ölçüde dolduracağını belirten Başkan Tok, "Toplam maliyeti 4 milyon TL’ye mal olan yarınlarımızın inşasında görev alacak olan çocukların eğitim ve sosyal aktivitelerle yetiştirileceği, ev hanımlarının, spor yapmak isteyen bayanların rahat ve nezih bir ortamda spor yapabilmelerine imkan hazırlandığı fitness- kondisyon salonu, meslek öğrenmek isteyenlere el ve beceri kurslarının verileceği sınıflar, düğün ve nikah salonları, cep sineması, yeşil alanı, çevre düzenlemesi, kamelyası, dinlenme alanları ve çocuk oyun guruplarıyla Derebahçe Sosyal Tesisi toplumun geniş bir kesimine hitap etmektedir" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.10.2016 19:08
Anahtar Kelimeler:
SamsunSinemaSosyal Tesis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.