banner388
banner390
banner410
banner408

İhsan Şenocak'a Destek

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi, Samsun’da faaliyet gösteren İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Kurucusu İhsan Şenocak hakkında, yazar Mustafa İslamoğlu’nun ortaya attığı iftira ile ilgili bir Basın Açıklaması yaptı.

banner269

İhsan Şenocak'a Destek

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi, Samsun’da faaliyet gösteren İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi Kurucusu İhsan Şenocak hakkında, yazar Mustafa İslamoğlu’nun ortaya attığı iftira ile ilgili bir Basın Açıklaması yaptı.

21 Ocak 2017 Cumartesi 12:34
İhsan Şenocak'a Destek
Samsun Haber - Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Başkanı Şenol Altun konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Samsunda bulunan Âşık Kutlu Eğitim Merkezinde Eğitim Görevlisi olarak İslami ilimler konusunda çalışma yapan ve talebe yetiştiren Şenocak için İslamoğlu’nun  İŞİD Terör Örgütüne Terörist yetiştiriyor şeklindeki beyanları kabul edilebilir ifadeler değildir. İslam kardeşliğine zarar vermektedir. “Ümmetin ihtilafında Rahmet vardır…” Lakin iftiradan Şer çıkar, diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Altun, Bugün dünyada bütün şer güçler İslam’a karşı birleşmişken, Ümmeti bin parçaya bölmüşken; İslam Ülkelerini kan gölüne çevirmişken birbirimizle uğraşmak, birbirimiz hakkında akla ziyan beyanlarda bulunmak hangi akla hizmet eder.
Bir  TV Programında Bu Allah’tan korkmaz!a Samsun’da gitmişler, Diyanet koca bir binayı “al bunu tepe tepe kullan. İŞİD’ci yetiştir.’ şeklinde beyanda bulunarak; bu beyanlarında Diyanet’in İŞİD terör örgütüne eleman yetiştirmek için yer tahsis ettiğini ve Şenocak’ında tahsis edilen bu yerde İŞİD’e terörist yetiştirdiğini beyan etmek İslam Kardeşliğinin neresine sığar? Diye soran Altun basın açıklamasına şöyle devam etti.
Merkezleri Siyonizm, Emperyalizm olan oluşumlar PKK, PYD, İŞİD, PDY, vb. yapılar Müslümanları birbirine düşürerek, Müslümanlar arasında daha fazla düşmanlık yaparak daha çok Müslüman kanı dökmek üzere programlanmış örgütlerdir.
Bu grupların İslam ile Müslümanlar ile hiçbir alakası olmadığı gibi Emperyalist idarecileri de zaten bu yapıları daha çok İslam ülkelerini işgal etmek ve Büyük İsrail Devletinin geleceğini güvence altına almak için kendilerinin kurduklarını itiraf ediyorlar.
Hal böyle iken Ülkemiz ve İslam Ülkeleri İşgal güçlerinin oyunları ile zor günlerden geçerken; Aynı Allah’a aynı Peygamber’e, aynı Kitap’a inandığını söyleyen biz Müslümanların bu Emperyalist oyunlara düşmemiz büyük bir gaflettir, dalalettir.
Âşık Kutlu Eğitim Merkezi bir Eğitim yuvası olup aynı zamanda Diyanet işleri Başkanlığı tarafından da denetlenen ve çalışmaları kontrol edilen bir kurumdur.
Müslüman Feraset sahibi olmalıdır. Yaptıkları ile Söylemleri ile Nereye ?  Kime Hizmet ettiğini iyi düşünmelidir. Birbirimizi eleştirirken yapıcı olmalı ve İslam Kardeşliğimize zarar vermemeliyiz.
Bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlenip hep birlikte İslam Birliği ve Adil bir dünya düzeni için gayret etmeliyiz."

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kPgan 2017-10-28 09:28:08

hocam destekçin ve duaciniz

Avatar
Rhle 2017-10-30 00:30:49

Allah ihsan hocayi başımızdan eksik etmesin arkasindayiz