banner388
banner390
banner410
banner408

Havza'da Sıkı Denetim

Havza'da belediye zabıta ekipleri fırın denetimi yaptı. Denetimlerde ekmekler normal gramajın üstünde çıktı.

banner269

Havza'da Sıkı Denetim

Havza'da belediye zabıta ekipleri fırın denetimi yaptı. Denetimlerde ekmekler normal gramajın üstünde çıktı.

22 Şubat 2017 Çarşamba 15:07
Havza'da Sıkı Denetim

Samsun Haber- Havza Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe bulunan 12 ekmek fırınında denetim yaptı.

Ekipler denetimlerde gramaj, un depoları, hamur imalathaneleri ve ekmek yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadıkları ile bulundurulması gereken açılış ruhsatı, hijyen belgeleri gibi diğer evrakları inceledi.

Yapılan denetimlerde iş yeri sahipleri genel hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarıldı. Zabıta Müdürü Erhan Demir'inde katıldığı denetimlerde ekipleri tarafından yapılan gramaj kontrollerinde ise ekmekler gramajlarından ağır geldi.

Yapılan denetimler ile ilgili olarak bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz gıda üretimi yapan işyerlerinin rutin denetimlerin devam edeceğini belirterek; "Sofralarımızın vazgeçilmesi olan temel gıdamız ekmeklerimizin derece hijyenik ve sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için denetimleri aralıksız devam edecek. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Bundan sonrada fırınlarımız, lokantalarımız ve pastanelerimize yönelik denetimlerimiz devam edecek. Ayrıca denetimlere aralıksız devam eden Zabıta Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Fırın, pastane ve lokanta esnafımız bizim denetimimize ihtiyaç duymadan genel hijyen kurallarına dikkat etmeleri gerekir. Tüm fırıncı arkadaşlarımıza gerek gramajda gerekse temizlik konusunda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.