banner388
banner390
banner410
banner408

Havza Belediye Başkanından Şok Açıklamalar

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, katıldığı bir televizyon programında ilçede bulunan bir kaplıca işletmecisi hakkında ilginç suçlamalarda bulundu.

banner269

Havza Belediye Başkanından Şok Açıklamalar

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, katıldığı bir televizyon programında ilçede bulunan bir kaplıca işletmecisi hakkında ilginç suçlamalarda bulundu.

28 Kasım 2016 Pazartesi 09:13
Havza Belediye Başkanından Şok Açıklamalar

Akit TV'de Ters Kutuplarda Buluşalım adlı programda programın sunucusu Fehmi Demirbağ, Havza'daki kaplıcalardan biri hakkında, "Fatih Bıyık isimli şahıs FETÖ ile ilişkilendirilmiş hatta davalık olmuş ve avukatı da Fevzi Cem Şenocak'tır. Yani bir anlamda devletin aleyhine çalışan bir yapı ve bu şahıs 1995'den beri vakıflara ait olan Havza kaplıcalarını işletmekte. Fatih Bıyık, kaplıcalar için 12 bin lira aylık kira bedeli karşılığında kaplıcaların işletmesini yapmakta ve belediye der ki, Vakıfların Genel Müdürlüğüne verin burayı biz 30 bin lira verelim. Burada usulsüz yıkım var, vakıf binasına tecavüz var, bir de burada mahkeme kararınada yansımış fuhuş yapmak var.  Vakıflar Genel Müdürlüğünün bu kararından dönmesi lazım" diye konuştu.

Daha sonra programa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, telefonla bağlanara konu hakkında açıklamalarda bulundu. İkiz, söz konusu kaplıca işletmecisinin Havza belediyesine sıcak su, Samsun Büyükşehir Belediyesine de soğuk su borcu olduğunu ve bu borçlarını ödemediğini belirterek, "22 yıldır bu işletmeciyi Vakıflar Genel Müdürlüğü buradan çıkartamıyor, bunun siyasi destekçileri var. Burada isim vermek istemiyorum ama siyasi destekçilerinden dolayı 22 yıldır malasef burada duruyor. Vakıflar Genel Müdürlüğüne kira borcu da var, ödemiyor. Büyükşehir Belediyesine soğuk su, bize ise sıcak su borcu var ödemez. Vakıflar kira borcu var ödemez ama ne hikmetse  22 yıldır vakıflar bu kiracıyı buradan çıkarmıyor.  Bunun siyasi destekçileri var. Burada isim vermek istemiyorum ama siyasi destekçilerinden dolayı 22 yıldır malesef burada duruyor. Burada polis baskını oldu, fuhuşla ilgili mahkeme karar verdi, Yargıtay karar verdi.  Samsun'da FETÖ'den tutuklanan bir avukatla davalarını yürütüyordu. FETÖ'cü avukatlarla. Havza Belediyesi, Kaymakamlık, Büyükşehir Belediyesi, Vakıflar ile mahkemelik olmasına rağmen kimse çıkartamıyor. Vakıflar Genel Müdürlüğüne dilekçeler yazdık ama sonuç alınamıyor." dedi.

İşte o görüntüler:

Son Güncelleme: 30.11.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akrebin Golgesi 2017-02-11 01:39:04

15 Temmuz gecesi neredeydin Murat bey.