banner388
banner390
banner410
banner408

Hasan Togar, vatandaşların taleplerini dinledi

Samsun'un Tekkeköy ilçe Belediye Başkanı Hasan Togar, her hafta ilk iş günü çözüm merkezinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

banner269

Hasan Togar, vatandaşların taleplerini dinledi

Samsun'un Tekkeköy ilçe Belediye Başkanı Hasan Togar, her hafta ilk iş günü çözüm merkezinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

24 Nisan 2017 Pazartesi 16:03
Hasan Togar, vatandaşların taleplerini dinledi

Samsun Haber - Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, pazartesi günüleri çözüm merkezinde vatandaşların sorunlarını dinliyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Yarınlarımıza daha iyi bir Tekkeköy bırakabilmek adına gece gündüz dur durak bilmeden çalışıyoruz. Tüm çalışmalarımızın, projelerimizin, hizmetlerimizin temelinde gücümüz kaynağı halkımız bulunuyor. Halkımızın istediği, talep ettiği hizmetleri yine vatandaşlarımız ile birlikte fikir alış verişi sonrasında hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Halkımızın dertlerini, istek ve taleplerini dinleyerek onlarla iç içe olmak, birlikte çözüm yolları üretmek maksadıyla her hafta pazartesi günü çözüm merkezimizde halkımızı ağırlıyoruz. İlçemizi ilçemizin asıl sahibi vatandaşlarımız ile birlikte ortak akıl çerçevesinde yönetiyoruz. Yediden yetmişe herkesin düşüncesi fikri bizler için çok önemlidir. Her fırsatta gücümüzün kaynağı vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında görüş birliği ortaya koyuyoruz. Halk günleri vasıtasıyla vatandaşlarımız ile bire bir görüşüp hem sohbet ediyoruz hem de sorunları çözüme birlikte kavuşturuyoruz. Yine tespit çalışmalarımız kapsamında vatandaşlarımızın mahallesinde, sokağında hatta evinin önünde onların taleplerini yerinde dinleyip yerinde çözümler üretiyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi en kaliteli ve kesintisiz hizmeti sunmanın yanında çocuklarımıza güzel modern bir Tekkeköy bırakabilmektir"
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.