banner388

Göksel: “Türkiye Mazlum Milletlerin Hamisidir”

Göksel, “Dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlumların en önemli savunucusu ile hamisi Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.

Göksel: “Türkiye Mazlum Milletlerin Hamisidir”

Göksel, “Dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlumların en önemli savunucusu ile hamisi Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.

29 Haziran 2016 Çarşamba 18:18
Göksel: “Türkiye Mazlum Milletlerin Hamisidir”

AK Parti Samsun İl Başkanı olan Muharrem Göksel, “Dünya üzerinde zulüm gören tüm mazlumların en önemli savunucusu ile hamisi Türkiye Cumhuriyetidir” dedi.
AK Parti 19 Mayıs İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Nihat Soğuk beraberinde AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı ile 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve partililer katılım gösterdi.AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı olan İrfan Kalaycı, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun konuşmalarının ardından kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Göksel konuşmasında, “AK Parti kuruluğu günden bu zamana kadar, kimsenin eline su dökemeyeceği bir zemindir. Çünkü tüm teşkilatlarımız kademe kademe kurulmuş vaziyettedir. İl, ilçe, mahalle ve sandık yönetim kurulu üyelerimiz de dahil olmak üzere tepeden tırnağa teşkilatlarımız kurulmuştur. Programlarımız halkımız ile sürekli iç içe bir şekilde devam ediyor. Bunu yaptığımız müddetçe de milletimiz bizi seviyor ve oylarını AK Parti’ye veriyor. Ulaşım, sağlık, eğitim, kültür, turizm ve diğer alanlarda tüm hizmetlerimiz yapılmakta ve hükümetimiz bu hizmetleri yapmayı sürdürecek. AK Parti verdiği sözleri her zaman tutmuştur. Bakınız seçim vaadi olarak vermiş olduğumuz tüm sözlerin yüzde 100’ünü yerine getirdik” diye konuştu.
Türkiye Cumhuriyeti’nin, zulüm gören mazlum milletlerin her zaman yanında olduğunu belirten Göksel, “Bizim atalarımız cihana adalet dağıtmış ve bizler de adalet dağıtmayı devam ettiriyoruz. Çünkü fakirin, garibanın hakkını ezdirmemeye çalışıyoruz. Bu insanlar Müslüman olsun veya olmasın, zulme uğramış olan her millete biz destek çıkarız. Çünkü Türkiye, mazlum milletlerin hamisidir. Ülkemizde yaklaşık 3 milyon mülteci bulunmakta ve bizler de bu insanlara bakıyoruz. Çünkü onlar bize atalarımızın, Osmanlı’nın emanetidir. İsrail ile yapılan anlaşma basit bir anlaşma değildir. Biz İsrail’e ne dedik; bir özür dileyeceksiniz, iki Mavi Marmara’da ölenlerin yakınlarına tazminatlarını ödeyeceksiniz, üç Gazze üzerindeki ablukayı kaldıracaksınız. Bu üç talebimizi kabul etmelerinin ardında Cuma günü ise 10 bin tonun üzerinde yardım Gazze’ye tarafımızdan ulaştırılacak.Kadir Gecesi’ne ve bayrama Gazzeli kardeşlerimiz mutlu ve sevinçli girecekler. Bununla birlikte yine tarafımızdan Gazze’ye mobil santraller ile elektrik götürülecek Elektrik ile birlikte de suyu elde edecekler. Gazze artık nefes almış oldu. Rusya ile de anlaşma zemini hazırlandı. İkili ilişkilerimizin daha iyiye geleceğine inanıyorum. Çünkü hem Türkiye hem de Rusya ikili ilişkilerde her zaman birbirlerine ihtiyacı olan ülkelerdir” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 29.06.2016 18:26
Anahtar Kelimeler:
SamsunDünyaZulmeDanışma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.