banner388

Genç Çiftçilere Hibe Desteği

Samsun’dan 6 Bin 725 Kişinin Başvurusu'nun Değerlendirileceği Genç Çiftçilere 30 Bin Tl Hibe Desteği’ Uygulamaya Geçti.

Genç Çiftçilere Hibe Desteği

Samsun’dan 6 Bin 725 Kişinin Başvurusu'nun Değerlendirileceği Genç Çiftçilere 30 Bin Tl Hibe Desteği’ Uygulamaya Geçti.

05 Mayıs 2016 Perşembe 15:15
Genç Çiftçilere Hibe Desteği

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve beraberindeki heyet, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven’i ziyaret etti. Göksel, ziyarette Samsun’daki gıda, tarım ve hayvancılık faaliyetleri ve yapılan yatırımlar hakkında Güven’den bilgi edindi.Göksel, AK Parti’nin seçim vaatleri arasında bulunan, ‘Genç Çiftçilere 30 bin TL Hibe Desteği’ vaadinin uygulamaya geçtiğini, bu kapsamda Samsun’dan 6 bin 725 kişinin başvurusunun alındığını söyledi.

YEM VE GÜBRE KDV'Sİ KALDIRILDI

‘Genç çiftçilere 30 bin TL Hibe Desteği’ ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Başkanı Göksel, “Tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve genç kırsal nüfusun istihdamına katkı sağlanması amacıyla planlanan destek projesi kapsamında, Samsun’dan 6 bin 725 başvuru alındı. Programa, 18-40 yaş aralığındaki genç çiftçi ve çiftçi adayları başvurdu. Bu başvurular, bakanlık tarafından değerlendirilecek ve genç çiftçilerimiz hibelerini alacaklar. Bunun yanı sıra, tarım ve hayvancılık sektörünün temel girdilerinden olan yem ve gübredeki KDV kaldırıldı. Bunlar, en önemli vaatlerimiz arasında yer alıyordu ve bu vaadimizi de yerine getirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Bu iki vaadimizi de hayata geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 11.06.2016 13:37
Anahtar Kelimeler:
çiftciDestekHibe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.