banner388

Galip Öztürk'ten Flaş Açıklamalar!

Samsunlu ünlü işadamı Galip öztürk, kendisine FETÖ'cüler tarafından kumpas kurulduğunu belirten çeşitli açıklamalarda bulundu.

Galip Öztürk'ten Flaş Açıklamalar!

Samsunlu ünlü işadamı Galip öztürk, kendisine FETÖ'cüler tarafından kumpas kurulduğunu belirten çeşitli açıklamalarda bulundu.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 12:39
Galip Öztürk'ten Flaş Açıklamalar!

Hakkında birçok suçtan hapis cezası bulunan ve yurt dışında bulunan Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, FETÖ'ye para vermediği için kendisine kumpas kurulduğunu açıkladı. Öztürk, kendisine kumpas kuran kişilerin hepsininin şu an ya firari olduğunu yada cezaevinde bulunduğunu söyledi. FETÖ mensubu bu kişilerin aralarında  imam, savcı, hâkim, yüksek yargı mensupları ve polislerin bulunduğunu belirten Öztürk, bu teröristlerle sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini belirterek, "Bunların gözünü para ve iktidar hırsı bürümüştü. Dün para vermedim diye bana akıl almaz kumpaslar kuranların, yarın devleti ele geçirmek ve Gülen'e el öptürmek için yapmayacakları şey yok. Ben bunlarla mücadele etmek için canımı, malımı ortaya koydum. Kimseden aynı hareketi beklemiyorum ama şükürler olsun ki milletimiz, parti farkı gözetmeden hükümetine ve devletine sahip çıkıyor. Türkiye'yi bundan sonra aydınlık günler bekleyecektir." dedi.

Metro Turizm'in sahibi Samsunlu iş adamı Galip Öztürk, cinayete azmettirmekten, çete kurmaya kadar birçok suçlamayla yargılanıp, hapis cezasına çarptırıldı ve şu ana yurt dışında yaşamakta.




 

Son Güncelleme: 01.08.2016 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer 2016-07-26 12:53:18

Sanki çok temiz bir adamsın da hemen bundan aklanmaya çalış. temiz olsan seni neyle tehdit edeceklerdi.

Avatar
Muhammet yamakoğlu 2016-07-26 00:17:14

O hakim ve savclarının vermiş olduğu mahkeme kararlarının turturulmalı ve yeniden yargılanması lazım

Avatar
musa 2016-08-01 15:41:04

Galip Öztürk. Yine özgür olacak ve samsununa dönecek. Adam samsunda gereken ne varsa yaptı helal olsun adama.