banner388
banner390
banner410
banner408

FETÖ-PDY Operasyonunda Gözaltı

FETÖ-PDY'ye Yönelik Operasyonda 1'i Kadın 2 Kişi Gözaltına Alınarak Erzurum'a Sevk Edildi

banner269

FETÖ-PDY Operasyonunda Gözaltı

FETÖ-PDY'ye Yönelik Operasyonda 1'i Kadın 2 Kişi Gözaltına Alınarak Erzurum'a Sevk Edildi

03 Mayıs 2016 Salı 16:45
FETÖ-PDY Operasyonunda Gözaltı
1'İ KADIN 2 KİŞİYE GÖZALTI

Erzurum merkezli  Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ-PDY) yönelik operasyonda Samsun'da gözaltına alınan 1'i kadın 2 kişi Erzurum'a gönderildi. 
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen FETO-PDY operasyonu kapsamında Erzurum Savcılığı'nın talimatları doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde M.D. (34) adlı şahsı yolcu otobüsünün içinde, A.S.(46) adlı kadını ise Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi'nde gözaltına aldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 1'i kadın 2 kişi, daha sonra Erzurum'a gönderildi.
 
Son Güncelleme: 03.05.2016 17:01
Anahtar Kelimeler:
OperasyonSuçörgütErzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.