banner388

Erhan Usta MHP'nin Neden Evet Dediğini Açıkladı

Milliyetçi Hareket Parti’sinin Samsun kanadı referandum oylamasında Çarşamba’da ziyaretlerde bulundu

Erhan Usta MHP'nin Neden Evet Dediğini Açıkladı

Milliyetçi Hareket Parti’sinin Samsun kanadı referandum oylamasında Çarşamba’da ziyaretlerde bulundu

21 Mart 2017 Salı 16:18
Erhan Usta MHP'nin Neden Evet Dediğini Açıkladı

Samsun Haber

Çarşamba’da ki ziyaretleri gerçekleştirenler arasında MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İl Başkanı Taner Tekin ve il yöneticileri yer aldı.

Yapılan ziyaretlerde vatandaşa anayasa değişikliği ve referandum oylamasında neden evet denmesi gerektiği anlatılırken değişiklikle alakalı da bilgiler paylaşıldı.

Erhan Usta, anayasa değişikliğinin gerekliliğini vurguladı

Türkiye’de parlamenter sistemin çalışamaz duruma geldiğini ifade eden MHP Grup Başkanvekili ve Milletvekili Erhan Usta, tıkanıklığın önünün açılması için anayasa değişikliğinin yapılması gerektiğini vurguladı.

Usta, MHP olarak bu sürecin içinde olma nedenlerini söyledi

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP olarak bu sürecin içinde bulunma nedenlerinin asıl olan nedeni olarak ilk 4 maddenin korunmasını gösterdi. Usta, Bizim MHP olarak bu işin içerisinde olmamızın birçok nedeni olmakla beraber asıl neden anayasamızda ki ilk 4 maddemizi güvence altına almak. Daha önce anayasa değişikliği gündeme geldiğinde diğer siyasi partiler bu maddelerin değişmesi konusunda da uzlaşıya varmışlardı. Şimdi ise yeni anayasada ilk 4 madde tartışmasız şekilde güvence altına alınmıştır.

Bakıyoruz yalan propagandalar ile insanlara ülke bölünecek diye felaket tellallığı yapanlar var. Bu ülkede MHP ve Ülkücüler var olduğu sürece buna kimse ne cesaret edebilir nede yapabilir. Anayasa değişikliği eğer evet ile geçerse aynı zamanda ülkemizin iktisadi, siyasi ve dış politikalar gibi önemli alanlarda önü açılacak ve daha güçlü bir Türkiye olacaktır. Sistem tartışmalarının artık geride kaldığı bir Türkiye için güçlü bir evet diyeceğiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman 2017-03-22 14:20:08

Azıcık vicdani olan insan şu pkk ya verilen tavizleri düşünüp çözüm sürecini düşünüp müsade edilen bombaları otobüs üstlerinde davul zurnalarla karşılanan teröristleri düşünüp bu yalanlara inanmaz. Yalan söylüyorlar ey halkım yalan ne zaman farkına varacaksın. Yalanla kandırıp sömürüyorlar. Akıllı olun kanmayın.